AEG wasmachine

Over AEG

Dat de wasmachines van AEG de bestverkochte wasmachines zijn en bekend staan als de meest betrouwbare wasmachines heeft een reden, AEG richt zich namelijk met veel aandacht op het design en vooral ook op de kwaliteit van de wasmachine. Met al 125 jaar ervaring in huishoudelijke apparatuur bevindt AEG zich onder de beste wasmachine aanbieders op de markt.

AEG blijft innoveren en komt zo met de nieuwste technologie op de markt, om het leven van de consument makkelijker te maken en de wasmachine zo functioneel, duurzaam en energiezuinig mogelijk te maken. Kwaliteit van het wassen wordt door de nieuwe functies steeds beter. Zo beschikken de meeste AEG wasmachines over een ProTex trommel welke de was beschermt tegen slijtage en een SoftWater technologie welke het water eerst filtert voordat het in aanraking komt met de was, waardoor de stof en kleur van de was beter beschermt blijft. Daarnaast beschikken de nieuwste AEG wasmachines over een programma met extra lage temperatuur waarbij de wasmachine hetzelfde resultaat levert. Ook bevatten ze een stoomfunctie zodat de kleding zo kreukvrij mogelijk uit de wasmachine komt.

Ook heeft AEG het doel om de CO2 uitstoot aanzienlijk te verminderen. De nieuwe wasmachine van AEG bevat dan ook een energielabel in de hoogste klasse. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de ProSense sensoren die de wasmachines bevatten. Hiermee wordt de hoeveelheid was in de wasmachine gemeten en wordt het wasprogramma hierop aangepast. De wasmachine verbruikt bij minder was dus ook minder water, energie en wast een korter wasprogramma. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee van de consument maar ook voor het milieu.

Dat duurzaamheid een belangrijk punt is voor AEG is duidelijk. Met de 10 jaar garantie op de inverter motor garandeert AEG een goede kwaliteit waardoor de consument er jarenlang plezier van heeft. Mocht dit niet het geval zijn dan beschik je dus over 10 jaar garantie met uitstekende service.

AEG wasmachines