Bosch wasmachine

Over Bosch

Bosch vormt een belangrijk onderdeel van de witgoed markt. Al sinds 1886 ontwerpt Bosch apparatuur voor op zowel de industriële markt als voor de consumenten, welke zich vooral richt op huishoudelijke apparatuur. Ook heeft Bosch een aanzienlijk aandeel in energiezuinigheid. Sinds een aantal jaren focust Bosch meer en meer op het energiezuinig maken van de beschikbare apparatuur. Dit vanuit verschillende standpunten. De consument wilt steeds minder energie gebruiken en de apparatuur moet dus slimmer worden met energie, maar ook voor de bescherming van onze leefomgeving is het belangrijker dan ooit om slimme en nieuwe technologie te ontwikkelen welke zuiniger is dan ooit. De wasmachines die momenteel op de markt zijn hebben minimaal een energielabel van A++ en gebruiken dan ook minder energie en water dan een A+ wasmachine.

Om dit mogelijk te maken is Bosch hard op weg nieuwe functies toe te voegen aan onder andere de wasmachine. Zo is het met de nieuwste wasmachine mogelijk om nog kouder en korter te wassen, met een uitstekend schoon resultaat, door de VarioPerfect en de EcoPerfect functie. Maar de kwaliteit mag er niet op achteruitgaan, en daar staat Bosch dan ook voor in door goede garantie en service te bieden. Hiermee wilt Bosch niet alleen energiezuinig, maar ook kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast zijn er verschillende functies toegevoegd om het leven van de consument makkelijker te maken zoals een automatisch doseersysteem i-DOS. Ook beschikt Bosch over koolborstelvrije motoren, welke de wasmachine duurzamer en stiller maken.

Bosch wasmachines variëren in prijs en zijn niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. Dat verdiend zich terug in de technologie die gebruikt wordt en de garantie die men krijgt bij de aankoop. De wasmachine van Bosch behoort tot de top van de markt en hebben naast handige functies, een goed wasresultaat en weinig kosten aan energie, ook een mooi uiterlijk. Bosch levert wasmachines, wasdroogcombinaties en drogers. Een combinatie van soortgelijke wasmachine en droger is dus mogelijk.

Bosch wasmachines