Miele wasmachine

Over Miele

Miele is opgericht in 1899 en uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Miele staat voor duurzaamheid, energiebesparing, gebruikersgemak, kwaliteit en niet te vergeten een mooi design. Ze streven het motto ‘Immer besser’ na en verbeteren continue de op de markt berschikbare apparatuur.

Duurzaamheid is een prioriteit voor Miele, dat is terug te zien in het lidmaatschap van Global Impact maar ook in de machines zelf. De beschikbare wasmachines hebben het energielabel A+++ en behoren dus tot de meest zuinige wasmachines op de markt. Een Miele wasmachine gaat efficiënt om met energie, water en wasmiddel en weet op die manier toch een uitstekend wasresultaat te bereiken in een korte tijd. Met de nieuwe PowerWash is de wasmachine al in 60 minuten klaar door een nieuwe unieke sopregulatie welke ervoor zorgt dat het wassen sneller, schoner en zuiniger is. Daarnaast hebben de nieuwe wasmachines een TwinDos systeem, welke de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Zo voorkom je het gebruik van teveel wasmiddel. Dit bespaart niet alleen wasmiddel, maar ook onnodig water en energie.

Klantvriendelijkheid en het makkelijker maken van het leven van de consument is ook één van de basisprincipes van Miele. Dit vindt je onder andere terug in verschillende functies die de wasmachine bevat om het werk voor de consument te verminderen. Zo bevat de wasmachine een kledingbeschermende trommel waardoor er minder slijtage is, maar is er ook een stoomfunctie om te voorkomen dat je onnodig veel strijkt. De wasmachine bevat veel programma’s om de was die zich in de trommel bevindt zo efficiënt en goed mogelijk te wassen, welke was dit ook is. Daarnaast streeft Miele naar een hoog bedieningsgemak en bevat de wasmachine dan ook een overzichtelijk en makkelijk bedieningspaneel.

Ook staat Miele in voor een goede service, welke ze durven te garanderen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de apparatuur. Ze geven een goede garantie en de service is uitstekend.

Miele wasmachines