Samsung wasmachine

Over Samsung

Dat Samsung een belangrijk aandeel van de consumentenmarkt in huishoudelijke apparatuur vormt, is niet te ontkennen. Samsung domineert al een aantal jaren met nog een aantal grote bedrijven deze groeiende markt. Ook in het witgoed bewijst Samsung tot de top te horen.

Duurzaamheid staat bij Samsung voorop, zowel de duurzaamheid van de wasmachine zelf als voor het milieu. Zo streeft Samsung naar een zo energiezuinig mogelijke manier van wassen en bevat elke wasmachine minimaal het energielabel A++, wat staat voor weinig water- en energiegebruik. Dit is gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de consument. De functie Samsung Eco Bubble maakt dit onder andere mogelijk.

De prijzen van een Samsung wasmachine bevinden zich in verschillende prijscategorieën. Ga je voor de meer geavanceerde apparaten, dan zijn de prijzen zeker niet de laagste, maar dat ziet men ook terug in de kwaliteit die de wasmachine levert. Samsung streeft naar een machine met zo min mogelijk onderhoud, een zo lang mogelijke levensduur en een zo zuinig en handig mogelijke functies. Want naast een energiezuinig beleid, wilt Samsung het leven van de consument zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. Denk hierbij aan de Add Wash functie, wat het mogelijk maakt om was toe te voegen tijdens een wasbeurt. Dit voorkomt onnodige extra wasbeurten. Daarnaast bevat de wasmachine een breed scala aan wasprogramma’s en is er voor iedere consument wel een geschikte machine met bijbehorende wasprogramma’s. Daar komt bij dat een wasmachine van Samsung garant staat voor een fraai uiterlijk. Designers hebben nu de Crystal Blue wasmachine ontwikkeld, met een kristalblauwe deur.

Samsung wasmachines