Siemens wasmachine

Over Siemens

Siemens is één van de top spelers in de witgoed industrie. Waar Siemens in verschillende technologieën thuis is, is dit bedrijf zich ook steeds meer gaan focussen op de consumentenmarkt. Siemens heeft dan ook al 170 jaar ervaring met apparatuur om het leven comfortabeler te maken en voert het motto ‘Ingenuity for life’ dan ook door in de producten die zij levert.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het beleid bij Siemens. Sinds 2015 is er een ‘CO2 neutraal programma’ met als doel om de uitstoot van CO2 te halveren. Dit doel zie je terug in de producten die zich op de markt begeven, aangezien deze energiezuinig zijn en steeds meer handige functies bevatten om gebruik van water en energie per wasbeurt te verminderen. Elke wasmachine heeft een energielabel van A+++. Één van de innovatieve functies in de nieuwere wasmachine zijn de iSensoric sensoren, deze weten precies hoeveel was er in de wasmachine zit en passen het wasprogramma hier zorgvuldig op aan. Zo voorkom je dat je teveel water of energie gebruikt.

Het verminderde water- en energiegebruik heeft geen weerslag op de kwaliteit die de wasmachine levert. Deze blijkt uitstekend. Siemens heeft ook hier nieuwe technologie toegevoegd aan de wasmachine en dat zal altijd in ontwikkeling blijven, zodat de nieuwe wasmachines geschikt zijn voor moderne huishoudens, waar men geen uren tijd meer heeft voor de was en het resultaat snel en efficiënt, maar vooral goed moet zijn. Met verschillende slimme en innoverende opties tilt Siemens de wasmachine dan ook naar een hoger niveau.

Daarnaast biedt Siemens wel 10 jaar garantie op de motor. Wat uw verzekerd van een duurzaam apparaat en een goede service, mocht de apparatuur toch niet voldoen aan de verwachtingen.

Siemens wasmachines