Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Wasmachine keuzehulp

Hierboven staat onze wasmachine keuzehulp. Deze wasmachine keuzehulp helpt jou met de zoektocht naar jouw nieuwe wasmachine. Het kopen van een nieuwe wasmachine kan erg lastig zijn, er zijn namelijk veel verschillende soorten wasmachines op de markt. Je wilt een kwalitatief goede wasmachine kopen die lang mee gaat, maar daarnaast moet hij wel aansluiten op jouw wensen en behoeften. Om deze zoektocht makkelijker voor jou te maken hebben onze experts een wasmachine keuzehulp gemaakt. Deze keuzehulp laat een lijst zien met de best geteste wasmachines die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo krijg jij direct de beste wasmachines zien die perfect bij jou passen.

Maar hoe weet deze wasmachine keuzehulp welke wasmachine het best bij mij past? Dit komt omdat er een aantal vragen worden gesteld binnen de keuzehulp, op basis van deze vragen zoeken wij een wasmachine uit die het best bij jouw gekozen antwoorden past.

Criteria binnen de wasmachine keuzehulp

Op basis van de volgende criteria wordt er een wasmachine vertoond die perfect geschikt is voor jouw situatie:

Keuzehulp energiezuinigheid

De eerste vraag in de wasmachine keuzehulp is hoe energiebesparend de nieuwe wasmachine moet zijn. Er worden drie keuzemogelijkheden gegeven, namelijk:

Lage energiebesparing
Normale energiebesparing
Veel energiebesparing

Zoek je een energiezuinige wasmachine? Dan moet je klikken op ‘Veel energiebesparing’. Hoeft de wasmachine niet heel energiebesparend te zijn? Dan kun je klikken op ‘Normale’ of ‘Lage energiebesparing’.

Keuzehulp geluidsniveau

De tweede vraag in de wasmachine keuzehulp is hoe stil de wasmachine mag zijn. Je kunt kiezen tussen drie mogelijkheden, namelijk:

Normaal of maakt niet uit
Redelijk stil
Erg stil

Staat jouw wasmachine naast een slaap- of woonkamer? Dan kun je er voor kiezen voor de optie ‘Erg stil. Wanneer de wasmachine op een zolder of in een kelder staat kun je kiezen voor ‘Redelijk stil’ of ‘Normaal of maakt niet uit’.

Keuzehulp prijs

De derde vraag in de wasmachine keuzehulp is hoeveel de nieuwe wasmachine mag kosten. Hier worden ook weer drie mogelijkheden gegeven:

Tot 600 euro
Tot 1000 euro
Meer dan 1000 euro

Ben je opzoek naar een goedkope wasmachine? Kies dan voor de optie ‘Tot 600 euro’. Heb je een groter budget voor een nieuwe wasmachine? Dan kun je kiezen voor de keuze ‘Tot 1000 euro’ of ‘Meer dan 1000 euro’.

Keuzehulp vulgewicht

De laatste vraag in de wasmachine keuzehulp is voor hoeveel personen je gaat wassen. Het vulgewicht van een wasmachine wordt bepaald door de hoeveelheid personen in jouw huishouden. Er worden daarom de volgende drie keuzes gegeven:

Tot 2 personen
3 tot 5 personen
Meer dan 5 personen

Heb je een groot huishouden of moet je vaak kleren wassen omdat je kinderen bijvoorbeeld op voetbal zitten? Kies dan voor de keuze ‘Meer dan 5 personen’ of ‘3 tot 5 personen’. Heb je een klein huishouden, kies dan voor de optie ‘Tot 2 personen’.

Waarom deze criteria

Waarom wordt er op deze criteria gelet binnen de wasmachine keuzehulp? Ons team van experts heeft samen de belangrijkste aspecten gekozen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine. Deze aspecten zijn: Energieverbruik, geluidsniveau, prijs en vulgewicht.

Buiten deze criteria zijn er nog veel meer aspecten waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een wasmachine. Echter, deze criteria vormen de basis bij het kopen van een nieuwe wasmachine. Daarom hebben we onze wasmachine keuzehulp ontwikkelt rondom deze vier eigenschappen.

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?