Beste Samsung wasmachine 2021Een Samsung wasmachine kopen

Dat Samsung een belangrijk aandeel van de consumentenmarkt in huishoudelijke apparatuur vormt, is niet te ontkennen. Samsung domineert al een aantal jaren met nog een aantal grote bedrijven deze groeiende markt. Ook in het witgoed bewijst Samsung tot de top te horen.

Duurzaamheid staat bij Samsung voorop, zowel de duurzaamheid van de wasmachine zelf als voor het milieu. Zo streeft Samsung naar een zo energiezuinig mogelijke manier van wassen en bevat elke wasmachine minimaal het energielabel A++, wat staat voor weinig water- en energiegebruik. Dit is gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de consument. De functie Samsung Eco Bubble maakt dit onder andere mogelijk.

De prijzen van een Samsung wasmachine bevinden zich in verschillende prijscategorieën. Ga je voor de meer geavanceerde apparaten, dan zijn de prijzen zeker niet de laagste, maar dat ziet men ook terug in de kwaliteit die de wasmachine levert. Samsung streeft naar een machine met zo min mogelijk onderhoud, een zo lang mogelijke levensduur en een zo zuinig en handig mogelijke functies. Want naast een energiezuinig beleid, wilt Samsung het leven van de consument zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. Denk hierbij aan de Add Wash functie, wat het mogelijk maakt om was toe te voegen tijdens een wasbeurt. Dit voorkomt onnodige extra wasbeurten. Daarnaast bevat de wasmachine een breed scala aan wasprogramma’s en is er voor iedere consument wel een geschikte machine met bijbehorende wasprogramma’s. Daar komt bij dat een wasmachine van Samsung garant staat voor een fraai uiterlijk. Designers hebben nu de Crystal Blue wasmachine ontwikkeld, met een kristalblauwe deur.

De beste Samsung wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 Samsung wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste wasmachine van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

Het assortiment Samsung wasmachines

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines
Bekijk de top 10 wasmachines
Bekijk top 10 wasmachines