Beste Samsung wasmachine van 2023

Een nieuwe Samsung wasmachine kopen? We hebben een overzicht met de beste van 2023 voor je gemaakt:
Samsung wasmachine

Een Samsung wasmachine kopen

Dat Samsung een belangrijk aandeel van de consumentenmarkt in huishoudelijke apparatuur vormt, is niet te ontkennen. Samsung domineert al een aantal jaren met nog een aantal grote bedrijven deze groeiende markt. Ook in het witgoed bewijst Samsung tot de top te horen. Duurzaamheid staat bij Samsung voorop, zowel de duurzaamheid van de wasmachine zelf als voor het milieu. Zo streeft Samsung naar een zo energiezuinig mogelijke manier van wassen en bevat elke wasmachine minimaal het energielabel B, wat staat voor weinig water- en energiegebruik. Dit is gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de consument. De functie Samsung Eco Bubble maakt dit onder andere mogelijk.
De prijzen van een Samsung wasmachine bevinden zich in verschillende prijscategorieën. Ga je voor de meer geavanceerde apparaten, dan zijn de prijzen zeker niet de laagste, maar dat ziet men ook terug in de kwaliteit die de wasmachine levert.

Samsung streeft naar een machine met zo min mogelijk onderhoud, een zo lang mogelijke levensduur en een zo zuinig en handig mogelijke functies. Want naast een energiezuinig beleid, wilt Samsung het leven van de consument zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. Denk hierbij aan de Add Wash functie, wat het mogelijk maakt om was toe te voegen tijdens een wasbeurt. Dit voorkomt onnodige extra wasbeurten. Daarnaast bevat de wasmachine een breed scala aan wasprogramma’s en is er voor iedere consument wel een geschikte machine met bijbehorende wasprogramma’s. Daar komt bij dat een wasmachine van Samsung garant staat voor een fraai uiterlijk. Designers hebben nu de Crystal Blue wasmachine ontwikkeld, met een kristalblauwe deur.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasmachine

Best geteste wasmachines

De beste Samsung wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Samsung wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine.

De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste wasmachine van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...