Beste Bosch wasmachine van 2021Een Bosch wasmachine kopen

Bosch vormt een belangrijk onderdeel van de witgoed markt. Al sinds 1886 ontwerpt Bosch apparatuur voor op zowel de industriële markt als voor de consumenten, welke zich vooral richt op huishoudelijke apparatuur. Ook heeft Bosch een aanzienlijk aandeel in energiezuinigheid. Sinds een aantal jaren focust Bosch meer en meer op het energiezuinig maken van de beschikbare apparatuur. Dit vanuit verschillende standpunten. De consument wilt steeds minder energie gebruiken en de apparatuur moet dus slimmer worden met energie, maar ook voor de bescherming van onze leefomgeving is het belangrijker dan ooit om slimme en nieuwe technologie te ontwikkelen welke zuiniger is dan ooit. De wasmachines die momenteel op de markt zijn hebben minimaal een energielabel van A++ en gebruiken dan ook minder energie en water dan een A+ wasmachine.

Om dit mogelijk te maken is Bosch hard op weg nieuwe functies toe te voegen aan onder andere de wasmachine. Zo is het met de nieuwste wasmachine mogelijk om nog kouder en korter te wassen, met een uitstekend schoon resultaat, door de VarioPerfect en de EcoPerfect functie. Maar de kwaliteit mag er niet op achteruitgaan, en daar staat Bosch dan ook voor in door goede garantie en service te bieden. Hiermee wilt Bosch niet alleen energiezuinig, maar ook kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Daarnaast zijn er verschillende functies toegevoegd om het leven van de consument makkelijker te maken zoals een automatisch doseersysteem i-DOS. Ook beschikt Bosch over koolborstelvrije motoren, welke de wasmachine duurzamer en stiller maken.

Bosch wasmachines variëren in prijs en zijn niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. Dat verdiend zich terug in de technologie die gebruikt wordt en de garantie die men krijgt bij de aankoop. De wasmachine van Bosch behoort tot de top van de markt en hebben naast handige functies, een goed wasresultaat en weinig kosten aan energie, ook een mooi uiterlijk. Bosch levert wasmachines, wasdroogcombinaties en drogers. Een combinatie van soortgelijke wasmachine en droger is dus mogelijk.

De beste Bosch wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 Bosch wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste wasmachine van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

Het assortiment Bosch wasmachines

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines