Wasmachine aanbiedingen

Een wasmachine kopen is geen goedkoop grapje. Om die reden snappen we als geen ander, dat als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, je kijkt naar acties om een goede deal te krijgen. Daarom vind je hier alles wat je moet weten over het kopen van een wasmachine en de alle wasmachine aanbiedingen!

Wasmachine merk

Wasmachines: de beste aanbiedingen

Ben je op zoek naar de beste wasmachine aanbiedingen? Hier zit je goed! In de onderstaande lijst vind je alle wasmachine aanbiedingen die momenteel lopen. Ongeachte het type, merk, de grootte en nog veel meer – als je een nieuwe wasmachine zoekt voor een zacht prijsje ben je hier aan het juiste adres.

Met dit ruime assortiment heb je alle keuze, er zit altijd wel een wasmachine aanbieding tussen die aansluit op jouw wensen.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Wasmachine aanbiedingen: waar let je op

Een wasmachine gaat ongeveer 10 jaar mee, en dan is het tijd voor een nieuwe. Het grote voordeel van een wasmachine aanbieding is natuurlijk dat je geld bespaart. Het gevaar met zulke acties is wel, dat je door aanbiedingen geneigd bent te snel een keuze te maken. Hierdoor haal je een wasmachine in huis die misschien niet helemaal voldoet aan al je eisen – te weinig vulgewicht, niet de juiste wasprogramma’s of niet genoeg toeren per minuut. Om die reden vind je hieronder een lijst met punten waar je op moet letten als je een wasmachine gaat kopen. Zo weet jij waar je naar moet kijken bij wasmachine aanbiedingen!

Vulgewicht

Het vulgewicht van een wasmachine geeft aan hoeveel kilo wasgoed je kwijt kunt in de trommel, ook wel de capaciteit genoemd. De meeste wasmachines hebben een vulgewicht tussen de 6 kg en 11 kg. Een vulgewicht van 6 kg – 7 kg is geschikt voor een klein huishouden, met een of twee personen. Een klein gezin met een of twee kinderen kan beter kijken naar wasmachines met een vulgewicht van 8 kg. Heb je een gezin met 3 kinderen of meer? Dan kun je je het beste oriënteren op een wasmachine met 9 kg of meer. Wat je het meeste zult tegenkomen is een vulgewicht van 8 kg of 9 kg.

Energieklasse

De energieklasse stond voorheen bekend als energielabel. Dit geeft aan hoeveel energie jouw wasmachine verbruikt. Een zuinige wasmachine heeft energieklasse A, bij wasmachines kan dit oplopen tot energieklasse E. Een wasmachine die weinig water en energie verbruikt is wat duurder in aankoop, maar vaak goedkoper in gebruik. Naast dat ze goed zijn voor het milieu, zorgen ze er namelijk ook voor dat je rekeningen laag blijven.

Geluidsniveau

Het geluidniveau van je wasmachine geeft aan hoeveel herrie hij maakt tijdens het centrifugeren – wat een belangrijk punt kan zijn als je wasmachine in de buurt van een slaapkamer staat. Het geluidniveau wordt uitgedrukt in vier levels: extra stil (71 dB of stiller), stil (72 – 73 dB), normaal (74 – 77 dB) en luid (78 dB of luider). De meeste wasmachines hebben een geluidsniveau van 75 dB.

Wasprogramma's

Niet alle wasmachines hebben dezelfde wasprogramma’s. Voor je een nieuwe wasmachine koopt, is het een goed idee om in kaart te brengen welke wasprogramma’s je nu gebruikt en welke je denkt nog te gaan gebruiken voor het wassen van jouw kleding. Hierbij kan je denken aan fijne was, handwas, katoen, korte was, opfrissen, synthetisch en wol. Veel wasmachines geven je meer opties, zoals speciale programma’s voor allergieën, sneller wassen, jeans, babykleding, sportkleding en overhemden.

Toerental

Het toerental geeft aan hoeveel rondes de trommel van je wasmachine maakt in per minuut (centrifugeren). Hoe meer toeren hij maakt, hoe droger je wasgoed uit de trommel komt. Het toerental ligt meestal tussen 1200 en 1600 toeren per minuut, ook wel rpm genoemd (revolutions per minute). De meeste wasmachines maken 1400 toeren per minuut.

Voorlader of bovenlader

Dit zegt iets over waar de deur van je wasmachine zich bevindt. Voorlader wasmachines zie je met uitstek het meest. Voor velen heeft een voorlader de voorkeur omdat je dan spullen kwijt kunt bovenop de wasmachine, zoals een droger. Met een bovenlader zit de deur bovenop de wasmachine, wat weer heel handig kan zijn als je bijvoorbeeld niet zo goed kunt bukken. Bovenlader wasmachines hebben ook vaak een kleiner vulgewicht.