Beste Whirlpool wasmachine van 2023

Een nieuwe Whirlpool wasmachine kopen? We hebben een overzicht met de beste van 2023 voor je gemaakt:

Whirlpool wasmachine

Een Whirlpool wasmachine kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Whirlpool wasmachine. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen washok een lijst gemaakt met de beste Whirlpool wasmachines van 2023. Wij hebben de beste Whirlpool wasmachines getest op de grootte van de wasmachine, hoe duurzaam de machine is, hoe hoog de bouwkwaliteit is, kwaliteit van de wasprogramma’s, hoe schoon de was uit de wasmachine komt en de prijskwaliteit verhouding.
Aan de hand van deze kwalificaties hebben we een lijst opgesteld met de beste Whirlpool wasmachines van 2023. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste wasmachines van Whirlpool, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 15 jaar schone was hebt.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasmachine

Best geteste wasmachines

De beste Whirlpool wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Whirlpool wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine.

De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste wasmachine van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...