Beste Whirlpool wasmachine 2021Een Whirlpool wasmachine kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe Whirlpool wasmachine. Wij hebben aan de hand van meerdere tests in onze eigen washok een lijst gemaakt met de beste Whirlpool wasmachines van 2020.

Wij hebben de beste Whirlpool wasmachines getest op de grootte van de wasmachine, hoe duurzaam de machine is, hoe hoog de bouwkwaliteit is, kwaliteit van de wasprogramma’s, hoe schoon de was uit de wasmachine komt en de prijskwaliteit verhouding. Aan de hand van deze kwalificaties hebben we een lijst opgesteld met de beste Whirlpool wasmachines van 2021. Je kunt nu eerst de keuzehulp doen, of direct doorgaan naar de lijst met de beste wasmachines van Whirlpool, waar je alle informatie op een rij ziet zodat je de juiste beslissing kunt maken. We hopen dat door onze hulp jij de komende 15 jaar schone was hebt.

De beste Whirlpool wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 Whirlpool wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste wasmachine van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

Het assortiment Whirlpool wasmachines

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines
Bekijk de top 10 wasmachines
Bekijk top 10 wasmachines