Beste Siemens wasmachine 2021Een Siemens wasmachine kopen

Siemens is één van de top spelers in de witgoed industrie. Waar Siemens in verschillende technologieën thuis is, is dit bedrijf zich ook steeds meer gaan focussen op de consumentenmarkt. Siemens heeft dan ook al 170 jaar ervaring met apparatuur om het leven comfortabeler te maken en voert het motto ‘Ingenuity for life’ dan ook door in de producten die zij levert.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het beleid bij Siemens. Sinds 2015 is er een ‘CO2 neutraal programma’ met als doel om de uitstoot van CO2 te halveren. Dit doel zie je terug in de producten die zich op de markt begeven, aangezien deze energiezuinig zijn en steeds meer handige functies bevatten om gebruik van water en energie per wasbeurt te verminderen. Elke wasmachine heeft een energielabel van A+++. Één van de innovatieve functies in de nieuwere wasmachine zijn de iSensoric sensoren, deze weten precies hoeveel was er in de wasmachine zit en passen het wasprogramma hier zorgvuldig op aan. Zo voorkom je dat je teveel water of energie gebruikt.

Het verminderde water- en energiegebruik heeft geen weerslag op de kwaliteit die de wasmachine levert. Deze blijkt uitstekend. Siemens heeft ook hier nieuwe technologie toegevoegd aan de wasmachine en dat zal altijd in ontwikkeling blijven, zodat de nieuwe wasmachines geschikt zijn voor moderne huishoudens, waar men geen uren tijd meer heeft voor de was en het resultaat snel en efficiënt, maar vooral goed moet zijn. Met verschillende slimme en innoverende opties tilt Siemens de wasmachine dan ook naar een hoger niveau. Daarnaast biedt Siemens wel 10 jaar garantie op de motor. Wat uw verzekerd van een duurzaam apparaat en een goede service, mocht de apparatuur toch niet voldoen aan de verwachtingen.

De beste Siemens wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 Siemens wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste wasmachine van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

Het assortiment Siemens wasmachines

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines