Beste Siemens wasmachine van 2023

Een nieuwe Siemens wasmachine kopen? We hebben een overzicht met de beste van 2023 voor je gemaakt:
Siemens wasmachine

Een Siemens wasmachine kopen

Siemens is één van de top spelers in de witgoed industrie. Waar Siemens in verschillende technologieën thuis is, is dit bedrijf zich ook steeds meer gaan focussen op de consumentenmarkt. Siemens heeft dan ook al 170 jaar ervaring met apparatuur om het leven comfortabeler te maken en voert het motto ‘Ingenuity for life’ dan ook door in de producten die zij levert.
Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het beleid bij Siemens. Sinds 2015 is er een ‘CO2 neutraal programma’ met als doel om de uitstoot van CO2 te halveren. Dit doel zie je terug in de producten die zich op de markt begeven, aangezien deze energiezuinig zijn en steeds meer handige functies bevatten om gebruik van water en energie per wasbeurt te verminderen. Elke wasmachine heeft een energielabel van A+++. Één van de innovatieve functies in de nieuwere wasmachine zijn de iSensoric sensoren, deze weten precies hoeveel was er in de wasmachine zit en passen het wasprogramma hier zorgvuldig op aan. 

Zo voorkom je dat je teveel water of energie gebruikt. Het verminderde water- en energiegebruik heeft geen weerslag op de kwaliteit die de wasmachine levert. Deze blijkt uitstekend. Siemens heeft ook hier nieuwe technologie toegevoegd aan de wasmachine en dat zal altijd in ontwikkeling blijven, zodat de nieuwe wasmachines geschikt zijn voor moderne huishoudens, waar men geen uren tijd meer heeft voor de was en het resultaat snel en efficiënt, maar vooral goed moet zijn. Met verschillende slimme en innoverende opties tilt Siemens de wasmachine dan ook naar een hoger niveau. Daarnaast biedt Siemens wel 10 jaar garantie op de motor. Wat uw verzekerd van een duurzaam apparaat en een goede service, mocht de apparatuur toch niet voldoen aan de verwachtingen.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasmachine

Best geteste wasmachines

De beste Siemens wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Siemens wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine.

De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste wasmachine van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...