Beste Miele wasmachine van 2021Een Miele wasmachine kopen

Miele is opgericht in 1899 en uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Miele staat voor duurzaamheid, energiebesparing, gebruikersgemak, kwaliteit en niet te vergeten een mooi design. Ze streven het motto ‘Immer besser’ na en verbeteren continue de op de markt berschikbare apparatuur.

Duurzaamheid is een prioriteit voor Miele, dat is terug te zien in het lidmaatschap van Global Impact maar ook in de machines zelf. De beschikbare wasmachines hebben het energielabel A+++ en behoren dus tot de meest zuinige wasmachines op de markt. Een Miele wasmachine gaat efficiënt om met energie, water en wasmiddel en weet op die manier toch een uitstekend wasresultaat te bereiken in een korte tijd. Met de nieuwe PowerWash is de wasmachine al in 60 minuten klaar door een nieuwe unieke sopregulatie welke ervoor zorgt dat het wassen sneller, schoner en zuiniger is. Daarnaast hebben de nieuwe wasmachines een TwinDos systeem, welke de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Zo voorkom je het gebruik van teveel wasmiddel. Dit bespaart niet alleen wasmiddel, maar ook onnodig water en energie.

Klantvriendelijkheid en het makkelijker maken van het leven van de consument is ook één van de basisprincipes van Miele. Dit vindt je onder andere terug in verschillende functies die de wasmachine bevat om het werk voor de consument te verminderen. Zo bevat de wasmachine een kledingbeschermende trommel waardoor er minder slijtage is, maar is er ook een stoomfunctie om te voorkomen dat je onnodig veel strijkt. De wasmachine bevat veel programma’s om de was die zich in de trommel bevindt zo efficiënt en goed mogelijk te wassen, welke was dit ook is. Daarnaast streeft Miele naar een hoog bedieningsgemak en bevat de wasmachine dan ook een overzichtelijk en makkelijk bedieningspaneel. Ook staat Miele in voor een goede service, welke ze durven te garanderen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de apparatuur. Ze geven een goede garantie en de service is uitstekend.

De beste Miele wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 Miele wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste wasmachine van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

Het assortiment Miele wasmachines

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines