Beste Miele wasmachine van 2023

Een nieuwe Miele wasmachine kopen? We hebben een overzicht met de beste van 2023 voor je gemaakt:
Miele wasmachine 1

Een Miele wasmachine kopen

Miele is opgericht in 1899 en uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld. Miele staat voor duurzaamheid, energiebesparing, gebruikersgemak, kwaliteit en niet te vergeten een mooi design. Ze streven het motto ‘Immer besser’ na en verbeteren continue de op de markt berschikbare apparatuur.
Duurzaamheid is een prioriteit voor Miele, dat is terug te zien in het lidmaatschap van Global Impact maar ook in de machines zelf. De beschikbare wasmachines hebben het energielabel A+++ en behoren dus tot de meest zuinige wasmachines op de markt. Een Miele wasmachine gaat efficiënt om met energie, water en wasmiddel en weet op die manier toch een uitstekend wasresultaat te bereiken in een korte tijd. Met de nieuwe PowerWash is de wasmachine al in 60 minuten klaar door een nieuwe unieke sopregulatie welke ervoor zorgt dat het wassen sneller, schoner en zuiniger is. Daarnaast hebben de nieuwe wasmachines een TwinDos systeem, welke de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert op basis van de hoeveelheid was in de trommel. 

Zo voorkom je het gebruik van teveel wasmiddel.  Dit bespaart niet alleen wasmiddel, maar ook onnodig water en energie. Klantvriendelijkheid en het makkelijker maken van het leven van de consument is ook één van de basisprincipes van Miele. Dit vindt je onder andere terug in verschillende functies die de wasmachine bevat om het werk voor de consument te verminderen. Zo bevat de wasmachine een kledingbeschermende trommel waardoor er minder slijtage is, maar is er ook een stoomfunctie om te voorkomen dat je onnodig veel strijkt. De wasmachine bevat veel programma’s om de was die zich in de trommel bevindt zo efficiënt en goed mogelijk te wassen, welke was dit ook is. Daarnaast streeft Miele naar een hoog bedieningsgemak en bevat de wasmachine dan ook een overzichtelijk en makkelijk bedieningspaneel. Ook staat Miele in voor een goede service, welke ze durven te garanderen vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de apparatuur. Ze geven een goede garantie en de service is uitstekend.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasmachine

Best geteste wasmachines

De beste Miele wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 5 Miele wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2023. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine.

De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 5. De beste wasmachine van 2023 staat uiteraard op nummer 1.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...