Beste AEG wasmachine van 2021Een AEG wasmachine kopen

Dat de wasmachines van AEG de bestverkochte wasmachines zijn en bekend staan als de meest betrouwbare wasmachines heeft een reden, AEG richt zich namelijk met veel aandacht op het design en vooral ook op de kwaliteit van de wasmachine. Met al 125 jaar ervaring in huishoudelijke apparatuur bevindt AEG zich onder de beste wasmachine aanbieders op de markt.

AEG blijft innoveren en komt zo met de nieuwste technologie op de markt, om het leven van de consument makkelijker te maken en de wasmachine zo functioneel, duurzaam en energiezuinig mogelijk te maken. Kwaliteit van het wassen wordt door de nieuwe functies steeds beter. Zo beschikken de meeste AEG wasmachines over een ProTex trommel welke de was beschermt tegen slijtage en een SoftWater technologie welke het water eerst filtert voordat het in aanraking komt met de was, waardoor de stof en kleur van de was beter beschermt blijft. Daarnaast beschikken de nieuwste AEG wasmachines over een programma met extra lage temperatuur waarbij de wasmachine hetzelfde resultaat levert. Ook bevatten ze een stoomfunctie zodat de kleding zo kreukvrij mogelijk uit de wasmachine komt.

Ook heeft AEG het doel om de CO2 uitstoot aanzienlijk te verminderen. De nieuwe wasmachine van AEG bevat dan ook een energielabel in de hoogste klasse. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de ProSense sensoren die de wasmachines bevatten. Hiermee wordt de hoeveelheid was in de wasmachine gemeten en wordt het wasprogramma hierop aangepast. De wasmachine verbruikt bij minder was dus ook minder water, energie en wast een korter wasprogramma. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee van de consument maar ook voor het milieu.

Dat duurzaamheid een belangrijk punt is voor AEG is duidelijk. Met de 10 jaar garantie op de inverter motor garandeert AEG een goede kwaliteit waardoor de consument er jarenlang plezier van heeft. Mocht dit niet het geval zijn dan beschik je dus over 10 jaar garantie met uitstekende service.

De beste AEG wasmachine getest

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 AEG wasmachines met alleen de beste wasmachines van 2021. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, grootte, inrichting en gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste wasmachine van 2021 staat uiteraard op nummer 1.

De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

Het assortiment AEG wasmachines

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines
Bekijk de top 10 wasmachines
Bekijk top 10 wasmachines