Samsung QuickDrive wasmachine

Miele W1 is een generatie aan Miele wasmachines. Terwijl de ‘classic’ modellen van Miele al bekend staan om kwaliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur, zijn de W1 modellen nóg beter. Ze hebben een uitzonderlijk laag energieverbruik, een uitmuntend reinigingsresultaat en ze zijn uitgerust met een tal aan opties en functies die het wassen zo makkelijk mogelijk maken. Ontdek hier wat de beste Miele W1 wasmachines van 2024 zijn.

Samsung wasmachine

Samsung QuickDrive wasmachine: wat is dat

Dus je hebt gehoord van de Samsung QuickDrive wasmachine, maar wat maakt deze wasmachine zo speciaal? Het is een echte gamechanger op het gebied van wassen! Een Samsung QuickDrive wasmachine houdt het water- en energieverbruik laag door slim en effectief om te gaan met het water en wasmiddel. Een dynamische trommelrotatie verwijdert hardnekkig vuil en maakt kleding grondig schoon. Hiermee wordt de dagelijke wasduur aanzienlijk verkort!

Daarnaast zorgt QuickDrive technologie ervoor dat een halfvolle trommel met was in de helft van de tijd klaar is, zonder dat dit ten koste gaat van de waskwaliteit. Ideaal als je snel je favoriete outfit nodig hebt!

Hoe werkt een Samsung QuickDrive wasmachine?

Iedere QuickDrive wasmachine beschikt ook over de Q-Bubble technologie. De Q-Bubble technologie van Samsung QuickDrive combineert dynamische trommelrotatie en extra watershots om krachtige bubbels te creëren. Door deze bubble soak dringt wasmiddel je kleding beter door.

In een standaard wasmachine beweegt de trommel alleen rond zijn eigen as. Maar bij een QuickDrive wasmachine beweegt een extra plaat aan de achterkant van de trommel op en neer. Deze twee bewegingen samen zorgen ervoor dat je kleding veel sneller schoon wordt, zelfs op lage temperaturen. En dat scheelt jou tijd, water, energie en dus ook geld.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Voor- en nadelen van een Samsung QuickDrive wasmachine

Voordat je jouw portemonnee trekt, laten we even de plus- en minpunten naast elkaar leggen. Zo kun jij zo goed mogelijk bepalen of QuickDrive wasmachines een match voor je zijn.

Voordelen

 1. Tijdsbesparing: Een QuickDrive wasmachine wast supersnel. Ook was je een halfvolle trommel twee keer zo snel schoon.

 2. Energiezuinig: Een korter programma in combinatie met een lagere temperatuur zorgt voor een energiezuinige wasmachine.

 3. Slimme functies: Omdat QuickDrive wasmachines voorzien zijn van de nieuwste innovaties, is wassen makkelijker dan ooit.

 4. Grondige reiniging: Zelfs de meest hardnekkige vlekken komen los door het gebruik van de QuickDrive- en Q-Bubble technologie

 5. Uiterste zorg: Samsung QuickDrive wasmachines wassen met uiterste zorg, waardoor kostbare kleding langer mooi blijft.

 6.  

Nadelen

Wij konden niet veel nadelen vinden bij de Samsung QuickDrive wasmachine. Het enige is de hogere prijsklasse. Een Samsung QuickDrive wasmachine is over het algemeen iets duurder dan de meeste wasmachines die op het moment verkocht worden.

Zo gebruik je een Samsung QuickDrive wasmachine

Benieuwd hoe je dit technologische wonder bedient? Volg deze stappen:

 1. Stap 1: Zet de wasmachine aan.
 2. Stap 2: Doe je was in de trommel.
 3. Stap 3: Voeg wasmiddel en wasverzachter toe in de daarvoor bestemde vakjes.
 4. Stap 4: Kies je wasprogramma via het display of de app.
 5. Stap 5: Druk op ‘start’ en de machine doet de rest. Een kind kan de was doen!

Wat vinden andere mensen van een Samsung QuickDrive wasmachine

Veel mensen zijn enorm tevreden over Samsung QuickDrive wasmachines. Ze zijn vooral enthousiast over hoe slim en effectief de machine is. Hij wast kleding grondig. De energiebesparing en de gebruiksvriendelijke app worden ook vaak genoemd in positieve reviews. Kortom, het is een investering waar je geen spijt van zult krijgen.

Hier moet je op letten bij het kopen van een Samsung QuickDrive wasmachine

Als je overweegt een Samsung QuickDrive wasmachine te kopen, zijn er een paar belangrijke punten om in overweging te nemen. We hebben alles hier voor je op een rijtje gezet.

 1. Vulgewicht: Het vulgewicht van een wasmachine geeft aan hoeveel kg wasgoed er in de trommel past per wasbeurt. Hoe groter je huishouden, hoe meer vulgewicht je nodig zal hebben.
 2. Energieverbruik: Voor zowel het milieu als je energierekening is het belangrijk om voor een energiezuinige wasmachine te kiezen. Samsung heeft bijna alle QuickDrive wasmachines voorzien van energieklasse A+++, wat het meest energiezuinig is.
 3. Toerental: Hoe hoger het toerental is, hoe droger je wasgoed uit de trommel komt. De meeste QuickDrive wasmachines hebben een maximaal toerental van 1400 (de standaard), maar er zijn ook enkele modellen met een hoog toerental van 1600.
 4. Geluidsniveau centrifugeren: Als je belang hebt bij een stille wasmachine, is dit erg belangrijk. Bij het geluidsniveau wordt in decibel (dB) aangegeven hoeveel lawaai de machine maakt wanneer deze op zijn luidst is.
 5. Gebruiksgemak: Een Samsung QuickDrive wasmachine wast supersnel en is gemakkelijk in gebruik. Maar niet alle modellen bieden je dezelfde opties en functies. Overweeg of je baat hebt bij bijvoorbeeld bediening via een app, een uitgestelde start timer, automatische wasmiddel dosering, startuitstel en tussentijds was toevoegen.
 6. Wasprogramma’s: Alle wasmachines hebben standaard wasprogramma’s, maar sommige modellen bieden iets extra’s, zoals een hygiënisch stomen programma of speciale programma’s voor wol, beddengoed, gordijnen sportkleding, babykleding en meer. Of een speciale cycli om bacteriën en allergenen tegen te gaan.

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van een wasmachine. Als je hierin iets mist, kan dat erg vervelend zijn in het dagelijkse gebruik van je nieuwe wasmachine. Onderzoek daarom altijd erg goed wat je precies nodig hebt op deze gebieden, vóór je de knoop doorhakt en een wasmachine koopt.

De meest gestelde vragen over een Samsung QuickDrive wasmachine

Is een Samsung QuickDrive wasmachine voorzien van kinderslot?

Ja, deze wasmachines zijn uitgerust met een kinderslot. Zo kun je de machine veilig in een gezin met kleine kinderen gebruiken.

Is een Samsung QuickDrive wasmachine geschikt voor grote gezinnen?

Absoluut, dankzij de grote trommelcapaciteit kun je veel was in één keer doen, ideaal voor een groot gezin. Voor huishouden met 5 personen of meer raden we een vulgewicht van minimaal 9 kg aan. Samsung heeft verschillende QuickDrive wasmachines met 9 of 10 kg vulgewicht.

Wat zijn de beschikbare wascycli op een Samsung QuickDrive wasmachine?

Samsung heeft de QuickDrive wasmachines voorzien van de volgende standaard programma’s: fijne was, korte was, katoen, synthetisch en wol. De speciale wasprogramma’s zijn: delicate stoffen, gevoelige huid en sportkleding. Afhankelijk van het model, kan de wasmachine ook uitgerust zijn met programma’s voor opfrissen, extra snel, zuinig met water en energie, kleurbehoud en minder slijtage.

Samsung QuickDrive wasmachine assortiment

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

Stop met zoeken! Bekijk de beste wasmachines van 2023

Bekijk de beste wasmachines