Bosch Exclusiv wasmachine

Bosch Exclusiv is een productlijn van Bosch met alleen exclusieve modellen. Denk hierbij aan de beste materialen en de beste specificaties. Je vindt de stilste en meest energiezuinige wasmachines binnen de productlijn Bosch Exclusiv.

Bosch wasmachine

Waarom Bosch Exclusiv

Zoals de naam al zegt levert Bosch alleen exclusieve wasmachines binnen de Exclusiv lijn. Deze Bosch Exclusiv wasmachines bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van een standaard wasmachine. Deze voordelen zijn:

  1.  Gecertificeerde verkooppunten. Deze wasmachines worden alleen verkocht door verkooppunten met unieke kennis over deze Bosch Exclusiv lijn. Klik op deze link om direct naar het verkooppunt in Nederland te gaan en de verkrijgbare wasmachines te bekijken.
  2. Reparatie en service door experts. Met de altijd aanwezige kleine kans dat er toch iets mis gaat met een wasmachine van het Exclusiv assortiment zijn een reparateurs die enkel werken met deze machines. Hij wordt dus altijd gerepareerd door iemand met de juiste kennis. 
  3. Bosch features. Omdat deze wasmachines van Bosch zijn beschikken ze uiteraard ook over de unieke features die alleen verkrijgbaar zijn bij Bosch. Zo beschikken ze over: I-DOS, hiermee wordt je wasmiddel automatisch toegevoegd in de juiste hoeveelheden tijdens het wassen. VarioPerfect zorgt ervoor dat je kunt kiezen hoelang je wasprogramma er over doet en Active Oxygen zorgt voor een perfect schoon wasresultaat. 
  4. Exclusieve extra’s. Zoals eerder benoemd beschikken de Bosch Exclusiv wasmachines over unieke extra’s. Zo zijn de wasmachines extra stil vanwege perfecte isolatie en is het design verrijkt met verschillende chrome elementen waardoor de wasmachines hun luxe uitstraling krijgen. 

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...