Wasmachine met wifi

Tegenwoordig zijn wasmachines op afstand te bedienen, waar en wanneer je maar wilt. Dit kan met behulp van wifi en een speciale app. Daarmee zet je je wasmachine aan, en weet je ook precies wanneer het wasprogramma ophoud. Meer weten? Lees snel verder over wasmachines met wifi!
Mobiel achtergrond

Wat is een wasmachine met wifi

Met een wasmachine met wifi, ook wel een smart of slimme wasmachine genoemd, kun je op afstand je wasmachine bedienen met je smartphone of tablet. Deze technologie is heel fijn als je de hele dag op pad bent, en niet wilt dat de natte was al die tijd in de trommel zit. Dan kan het namelijk gaan stinken. Een slimme wasmachine zet je net zo gemakkelijk aan als je op het werk bent.
Ook geeft een wifi wasmachine een melding wanneer hij klaar is met draaien, die ontvang via de app op je smartphone of tablet. Zo hoef jij niet meer op de tijd te letten als je een wasje draait. Dit is bijzonder handig als de wasmachine bijvoorbeeld op zolder of in de kelder staat – want je hoeft niet langer het hele huis door om te zien of je wasmachine al klaar is met draaien.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2021 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasmachine met wifi

De beste wifi wasmachines van 2021

Heb jij een nieuwe wasmachine nodig, en wil je genieten van het gemak van een wasmachine met wifi? Zoek dan niet verder! Hieronder vind je de beste wasmachines met wifi van 2021. Bij het maken van deze selectie hebben we onder andere gekeken naar het vulgewicht, de energieklasse, het geluidsniveau, de verschillende wasprogramma’s, het toerental, en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid en bediening van de wasmachine en de app – gebaseerd op de beoordeling door klanten. Dit zijn de beste wifi wasmachines van 2021.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Merken van wasmachines met wifi

Omdat wifi wasmachines zoveel gemakken bieden en zo in de smaak vallen, zijn er verschillende merken die wasmachines met wifi produceren en aanbieden. Om jou meer inzicht te geven wat het verschil is tussen deze wasmachine merken, geven we een korte uitleg van de apps van de verschillende aanbieders.

AEG Care app

Als je een wasmachine met wifi aanschaft van AEG, gebruik je de AEG Care app. Je kunt via de wasassistent op je smartphone of tablet aangeven hoe vuil je was is. De app geeft deze instellingen door aan de wifi wasmachine en zet hem aan wanneer jij maar wilt!

Home Connect

Je gebruikt de Home Connect app voor wasmachines met wifi van Bosch en Siemens. De app geeft jou een wasadvies, naar aanleiding van dat advies kun je zelf een programma instellen. Home Connect heeft onder andere een speciaal wasprogramma voor vlekken – als je weet dat deze wat extra aandacht nodig hebben.

LG ThinQ app

Een wasmachine met wifi van LG komt met de ThinQ app. Wat speciaal is aan de app van LG is dat hij gebruik maakt van de spraak technologie van Google Assistant. Zo kun je je wasmachine zelfs bedienen tijdens het autorijden. Ook kan de ThinQ app je advies geven over het onderhoud van je wasmachine – want die maandelijks schoonmaakbeurt vergeten we allemaal wel eens.

Miele@mobile app

Miele wasmachines bedien je met de Miele@mobile app. Je kiest gemakkelijk het juiste programma voor het wasgoed dat in de trommel zit. Net zoals de andere apps, kan Miele@mobile je helpen met het kiezen van het beste programma. Voor Miele Twindos wasmachines – die automatische wasmiddeldosering hebben (autodose) – is er een extra functie: de app geeft aan wanneer je wasmiddel bijna op is, zodat jij op tijd nieuwe kunt bestellen.

Samsung SmartThings app

Voor het bedienen van een Samsung wifi wasmachine, heb je twee verschillende functionaliteiten: Smart Check of Smart Control. Bij Samsung wasmachines met Smart Check, kun je alleen problemen opsporen via de app, zoals een storing. Met Samsung wasmachines met Smart Control kun je de wasmachine ook op afstand besturen.

Wifi wasmachine kopen: waar let je op

Naast dat het een slimme wasmachine moet zijn, heb je waarschijnlijk nog meer eisen voor je nieuwe wasmachine. Deze apparaten hebben steeds meer mogelijkheden, functies en verschillende eigenschappen, waardoor er geen twee wasmachines hetzelfde zijn. Hierdoor kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Om jou te helpen bij het uitzoeken van een goede wasmachine die écht bij jouw past, hebben we de wifi wasmachine koophulp ontwikkeld. Hierin zie je precies waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine. Lees snel verder!

Vulgewicht

Het vulgewicht van de wasmachine geeft aan hoeveel kilo wasgoed je kwijt kunt in de trommel, met andere woorden de capaciteit van de wasmachine. Wasmachines met wifi hebben over het algemeen een vulgewicht tussen de 8 kg en 10 kg. 8 kg is goed voor een middelgroot huishouden, met 3 of 4 personen. Is jouw huishouden groter, dan kun je beter kijken naar wasmachines met 9 kg of 10 kg. Wifi wasmachines hebben meestal een vulgewicht van 9 kg.

Energieverbruik

De energieklasse stond voorheen bekend als energielabel en geeft aan hoe zuinig een apparaat omgaat het energie. Wasmachines met wifi zitten altijd tussen energieklasse A en E. Wil je een energiezuinige wasmachine, kies dan voor een apparaat met energieklasse A, hiermee bespaar je de meeste energie.

Geluidsniveau

Wasmachines kunnen best wat lawaai maken, vooral tijdens het centrifugeren. Als je opzoekt bent naar een stille, slimme wasmachine, moet je kijken naar het geluidsniveau. Hoe lager, hoe beter.

Toerental

Het toerental van een wasmachine geeft aan hoeveel rondes de trommel maakt per minuut tijdens het centrifugeren. Hoe sneller hij draait, hoe droger je wasgoed eruit komt. Het toerental van een slimme wasmachine is vaak 1100, 1400 of 1600 rondes per minuut. 1400 rpm komt het vaakst voor.

Bediening via app

Voor het bedienen van een Samsung wifi wasmachine, heb je twee verschillende functionaliteiten: Smart Check of Smart Control. Bij Samsung wasmachines met Smart Check, kun je alleen problemen opsporen via de app, zoals een storing. Met Samsung wasmachines met Smart Control kun je de wasmachine ook op afstand besturen.

Wasprogramma's

Er zijn een tal aan verschillende wasprogramma’s, iedere wasmachine biedt iets anders. Controleer of jouw nieuwe wasmachine de wasprogramma’s biedt die jij gebruikt of wilt gaan gebruiken.

Wasmachine met wifi assortiment

1512512

LG F4V709P1E TurboWash 59

629,00
De LG F4V709P1E TurboWash 59 beschermt je kleding en zorgt dat je wasgoed grondig schoon wordt. De waskwaliteit van de LG F4V709P1E TurboWash 59 is middenklasse. Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De...
1516648

ASKO W2086C.W/2

999,00
De ASKO W2086C.W/2 beschermt je kleding en zorgt dat je wasgoed grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De wasmachine heeft de beoordeling: 9.2 ontvangen van tenminste 3 eerdere kopers. De wasmachine is geschikt voor een gezin...
1364691

Miele WSG 363 WCS PowerWash...

1.299,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Stop maar met zoeken! De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van deze machine is topklasse. Omdat de wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend...
1516729

ASKO W4086C.W/2

1.099,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De ASKO W4086C.W/2 is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De ASKO W4086C.W/2 heeft de score: 7.2 ontvangen van ongeveer 1...
1386174

AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDo...

849,00
De AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van de AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose is topklasse. Omdat de AEG L7FENQ96 ProSteam AutoDose beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat...
1532523

Haier HW80-B14979

499,00
Zoek je een nieuwe wasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De Haier HW80-B14979 is misschien wel de juiste wasmachine voor jou. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat deze wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit...
1633391

AEG L6FBN8600

649,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Stop maar met zoeken! De AEG L6FBN8600 is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van de AEG L6FBN8600 is basisklasse. Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten...
1584742

Bosch WAU28P70NL i-DOS

729,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Bosch WAU28P70NL i-DOS is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat deze wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit...
1483440

Samsung WW80T554AAW AddWash

529,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Samsung WW80T554AAW AddWash is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van de Samsung WW80T554AAW AddWash is middenklasse. Bij het opzetten van onze top 5 maken...
1453854

Siemens WM14UT70NL

619,00
De Siemens WM14UT70NL machine wast je vuile was volledig schoon. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De machine heeft het cijfer: 9.1 ontvangen van minstens 63 consumenten. De machine is geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen...
1592896

Siemens WM14VMH5NL

998,99
De Siemens WM14VMH5NL beschermt je kleding en zorgt dat je wasgoed grondig schoon wordt. De waskwaliteit van de Siemens WM14VMH5NL is middenklasse. Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De wasmachine heeft gemiddeld genomen...
1483335

Samsung WW10T654ALE AddWash

749,00
Zoek je een goede wasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Samsung WW10T654ALE AddWash is waarschijnlijk de juiste wasmachine voor jou. De waskwaliteit van deze machine is topklasse. Omdat de wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit...
1495266

LG F4WT409AIDD Direct Drive

449,00
De LG F4WT409AIDD Direct Drive beschermt je kleding en zorgt dat je was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De wasmachine heeft de beoordeling: 9.2 ontvangen van tenminste 83 experts. De wasmachine is geschikt voor een...
1412336

Zanussi ZWFC7265

429,00
Zoek je een passende wasmachine en weet je niet welke je moet kiezen? De Zanussi ZWFC7265 is misschien wel de juiste wasmachine voor jou. De waskwaliteit van de Zanussi ZWFC7265 is basisklasse. Bij het bepalen van onze top 5 maken...
1535671

LG FH4J5TN8E Direct Drive

399,00
De LG FH4J5TN8E Direct Drive krijgt een 9.5 als beoordeling. Naast deze hoge beoordeling is de wasmachine ook erg scherp geprijsd. Met een prijs van rond de 399 euro is hij de goedkoopste wasmachine met zo’n hoge beoordeling! De LG...
1459271

Bosch WAN28275NL

549,00
De Bosch WAN28275NL beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van de Bosch WAN28275NL is middenklasse. Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De wasmachine heeft gemiddeld genomen...
1493959

Haier HW80-B14636N

449,00
De wasmachine wordt niet alleen erg hoog beoordeeld door mensen die de wasmachine al eerder gekocht hebben, maar heeft een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. Naast deze gunstige prijs- kwaliteit verhouding, presteert de Haier HW80-B14636N op de belangrijkste gebieden ook...
1482806

Miele WSF 363 WCS PowerWash...

1.169,00
De Miele WSF 363 WCS PowerWash 2.0 wasmachine wast je kleding volledig schoon. De waskwaliteit van deze machine is topklasse. Omdat de wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat de wasmachine een van de betere wasmachines van dit...
1509930

Haier HW80-BP14636N

399,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Haier HW80-BP14636N is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De Haier HW80-BP14636N heeft de score: 9.1 ontvangen van ongeveer 155...
1512444

LG LC1R7N2 TurboWash 59

1.119,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De LG LC1R7N2 TurboWash 59 is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van de LG LC1R7N2 TurboWash 59 is middenklasse. Bij het opzetten van onze top...
1487999

Samsung WW80T854ABT QuickDri...

899,00
De Samsung WW80T854ABT QuickDrive wasmachine wast je kleding volledig schoon. De waskwaliteit van deze machine is topklasse. Omdat de wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat de wasmachine een van de betere wasmachines van dit moment is. De...
1592173

Siemens WM14VEH7NL intellige...

1.049,00
De Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing is topklasse. Omdat de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat de Siemens WM14VEH7NL...