Wasmachine met wifi

Een wasmachine met wifi kun je op afstand te bedienen, waar en wanneer je maar wilt. Dit kan met behulp van wifi en een speciale app. Daarmee zet je je wasmachine aan, en weet je ook precies wanneer het wasprogramma ophoud. 

Opzoek naar een wasmachine met wifi? Hieronder vind je de beste wasmachines met wifi van 2023!

Wasmachine met wifi

Wat is een wasmachine met wifi

Met een wasmachine met wifi, ook wel een smart of slimme wasmachine genoemd, kun je op afstand je wasmachine bedienen met je smartphone of tablet. Deze technologie is heel fijn als je de hele dag op pad bent, en niet wilt dat de natte was al die tijd in de trommel zit. Dan kan het namelijk gaan stinken. Een slimme wasmachine zet je net zo gemakkelijk aan als je op het werk bent.
Ook geeft een wifi wasmachine een melding wanneer hij klaar is met draaien, die ontvang via de app op je smartphone of tablet. Zo hoef jij niet meer op de tijd te letten als je een wasje draait. Dit is bijzonder handig als de wasmachine bijvoorbeeld op zolder of in de kelder staat – want je hoeft niet langer het hele huis door om te zien of je wasmachine al klaar is met draaien.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasmachine met wifi

De beste Wasmachine met wifis

De beste wifi wasmachines van 2023

Heb jij een nieuwe wasmachine nodig, en wil je genieten van het gemak van een wasmachine met wifi? Zoek dan niet verder! Hieronder vind je de beste wasmachines met wifi van 2023. Bij het maken van deze selectie hebben we onder andere gekeken naar het vulgewicht, de energieklasse, het geluidsniveau, de verschillende wasprogramma’s, het toerental, en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid en bediening van de wasmachine en de app – gebaseerd op de beoordeling door klanten. Dit zijn de beste wifi wasmachines van 2023.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Merken van wasmachines met wifi

Omdat wifi wasmachines zoveel gemakken bieden en zo in de smaak vallen, zijn er verschillende merken die wasmachines met wifi produceren en aanbieden. Om jou meer inzicht te geven wat het verschil is tussen deze wasmachine merken, geven we een korte uitleg van de apps van de verschillende aanbieders.

AEG Care app

Als je een wasmachine met wifi aanschaft van AEG, gebruik je de AEG Care app. Je kunt via de wasassistent op je smartphone of tablet aangeven hoe vuil je was is. De app geeft deze instellingen door aan de wifi wasmachine en zet hem aan wanneer jij maar wilt!

Home Connect

Je gebruikt de Home Connect app voor wasmachines met wifi van Bosch en Siemens. De app geeft jou een wasadvies, naar aanleiding van dat advies kun je zelf een programma instellen. Home Connect heeft onder andere een speciaal wasprogramma voor vlekken – als je weet dat deze wat extra aandacht nodig hebben.

LG ThinQ app

Een wasmachine met wifi van LG komt met de ThinQ app. Wat speciaal is aan de app van LG is dat hij gebruik maakt van de spraak technologie van Google Assistant. Zo kun je je wasmachine zelfs bedienen tijdens het autorijden. Ook kan de ThinQ app je advies geven over het onderhoud van je wasmachine – want die maandelijks schoonmaakbeurt vergeten we allemaal wel eens.

Miele@mobile app

Miele wasmachines bedien je met de Miele@mobile app. Je kiest gemakkelijk het juiste programma voor het wasgoed dat in de trommel zit. Net zoals de andere apps, kan Miele@mobile je helpen met het kiezen van het beste programma. Voor Miele Twindos wasmachines – die automatische wasmiddeldosering hebben (autodose) – is er een extra functie: de app geeft aan wanneer je wasmiddel bijna op is, zodat jij op tijd nieuwe kunt bestellen.

Samsung SmartThings app

Voor het bedienen van een Samsung wifi wasmachine, heb je twee verschillende functionaliteiten: Smart Check of Smart Control. Bij Samsung wasmachines met Smart Check, kun je alleen problemen opsporen via de app, zoals een storing. Met Samsung wasmachines met Smart Control kun je de wasmachine ook op afstand besturen.

Wifi wasmachine kopen: waar let je op

Naast dat het een slimme wasmachine moet zijn, heb je waarschijnlijk nog meer eisen voor je nieuwe wasmachine. Deze apparaten hebben steeds meer mogelijkheden, functies en verschillende eigenschappen, waardoor er geen twee wasmachines hetzelfde zijn. Hierdoor kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Om jou te helpen bij het uitzoeken van een goede wasmachine die écht bij jouw past, hebben we de wifi wasmachine koophulp ontwikkeld. Hierin zie je precies waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine. Lees snel verder!

Vulgewicht

Het vulgewicht van de wasmachine geeft aan hoeveel kilo wasgoed je kwijt kunt in de trommel, met andere woorden de capaciteit van de wasmachine. Wasmachines met wifi hebben over het algemeen een vulgewicht tussen de 8 kg en 10 kg. 8 kg is goed voor een middelgroot huishouden, met 3 of 4 personen. Is jouw huishouden groter, dan kun je beter kijken naar wasmachines met 9 kg of 10 kg. Wifi wasmachines hebben meestal een vulgewicht van 9 kg.

Energieverbruik

De energieklasse stond voorheen bekend als energielabel en geeft aan hoe zuinig een apparaat omgaat het energie. Wasmachines met wifi zitten altijd tussen energieklasse A en E. Wil je een energiezuinige wasmachine, kies dan voor een apparaat met energieklasse A, hiermee bespaar je de meeste energie.

Geluidsniveau

Wasmachines kunnen best wat lawaai maken, vooral tijdens het centrifugeren. Als je opzoekt bent naar een stille, slimme wasmachine, moet je kijken naar het geluidsniveau. Hoe lager, hoe beter.

Toerental

Het toerental van een wasmachine geeft aan hoeveel rondes de trommel maakt per minuut tijdens het centrifugeren. Hoe sneller hij draait, hoe droger je wasgoed eruit komt. Het toerental van een slimme wasmachine is vaak 1100, 1400 of 1600 rondes per minuut. 1400 rpm komt het vaakst voor.

Bediening via app

Voor het bedienen van een Samsung wifi wasmachine, heb je twee verschillende functionaliteiten: Smart Check of Smart Control. Bij Samsung wasmachines met Smart Check, kun je alleen problemen opsporen via de app, zoals een storing. Met Samsung wasmachines met Smart Control kun je de wasmachine ook op afstand besturen.

Wasprogramma's

Er zijn een tal aan verschillende wasprogramma’s, iedere wasmachine biedt iets anders. Controleer of jouw nieuwe wasmachine de wasprogramma’s biedt die jij gebruikt of wilt gaan gebruiken.

Wasmachine met wifi assortiment

1617681

AEG L8FENS104

899,00
De AEG L8FENS104 beschermt je kleding en zorgt dat je wasgoed grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze machine is topklasse. Omdat de wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat de wasmachine een van de betere wasmachines van...
Waardering 4.55 uit 5
1618115

AEG L7FE794CBS ProSteam

799,00
Zoek je een nieuwe wasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De AEG L7FE794CBS ProSteam is misschien wel de juiste wasmachine voor jou. Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De...
Waardering 4.50 uit 5
1487852

Samsung WW90T636ALH Autodose

799,00
De Samsung WW90T636ALH Autodose beschermt je kleding en zorgt dat je vuile was grondig schoon wordt. Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De was machine heeft gemiddeld genomen een: 9.1 gekregen van minstens...
Waardering 4.60 uit 5
1501018

Siemens WM6HXK70NL intellige...

1.019,00
De Siemens WM6HXK70NL intelligentDosing beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat deze wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat de Siemens WM6HXK70NL intelligentDosing een van de...
Waardering 4.70 uit 5
1869298

Whirlpool TDLR 65241BS BE

649,00
De Whirlpool TDLR 65241BS BE machine wast je kleding helemaal schoon. Het apparaat heeft de beoordeling: none gekregen van ongeveer none eerdere kopers. De Whirlpool TDLR 65241BS BE gaat aan de bovenkant open. Daarom is het een bovenlader machine. Dit...
Waardering 4.80 uit 5
1375160

Miele WWE 320 WCS W1 PowerWa...

1.099,00
De Miele WWE 320 WCS W1 PowerWash 2.0 beschermt je kleding en zorgt dat je wasgoed grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De wasmachine heeft de beoordeling: 9.2 ontvangen van tenminste 114 eerdere kopers. De wasmachine...
1620549

ASKO W6098X.W2

1.499,00
De ASKO W6098X.W2 beschermt je kleding en zorgt dat je was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat de wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat deze wasmachine een van de beste wasmachines van...
1646505

Whirlpool W6X W845WB EE

699,00
Zoek je een goede wasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Whirlpool W6X W845WB EE is misschien wel de juiste wasmachine voor jou. Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews....
1674911

Beko WTV71483CSB1 SteamCure

400,00
Op zoek naar een ideale wasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Beko WTV71483CSB1 SteamCure is namelijk de wasmachine die je zoekt. Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De wasmachine heeft gemiddeld...
Waardering 4.80 uit 5
1488725

Samsung WW90T754ABT QuickDri...

899,00
Zoek je een goede wasmachine en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Samsung WW90T754ABT QuickDrive is waarschijnlijk de juiste wasmachine voor jou. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat de Samsung WW90T754ABT QuickDrive beschikt over een...
Waardering 4.20 uit 5
1633391

AEG L6FBN8600

579,00
De AEG L6FBN8600 machine wast je vuile was perfect schoon. De waskwaliteit van de AEG L6FBN8600 is basisklasse. Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De wasmachine heeft gemiddeld gezien de score: none ontvangen...
1584793

Bosch WAU28R70NL

599,00
Zoek je een nieuwe wasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Bosch WAU28R70NL is misschien wel de juiste wasmachine voor jou. Het apparaat is beoordeeld door 308 mensen met de reviewscore: 9.1. De waskwaliteit van de...
Waardering 4.55 uit 5
1447965

Bosch WAN28005NL

519,00
Op zoek naar een goede wasmachine? Stop maar met zoeken! De Bosch WAN28005NL is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van deze machine is middenklasse. Deze wasmachine heeft de reviewscore: 9.0 ontvangen van minstens 53 consumenten die je...
Waardering 4.50 uit 5
1516753

ASKO W4086C.S/2

1.299,00
De ASKO W4086C.S/2 beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon wordt. De waskwaliteit van deze wasmachine is middenklasse. De wasmachine heeft het cijfer: none ontvangen van ten minste none mensen. De machine is geschikt voor een gezin...
1494003

Samsung WW10T734AWH Autodose

879,00
Zoek je een goede wasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kopen? De Samsung WW10T734AWH Autodose is waarschijnlijk de juiste wasmachine voor jou. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat deze wasmachine beschikt over een topklasse waskwaliteit...
Waardering 4.55 uit 5
1487999

Samsung WW80T854ABT QuickDri...

999,00
De Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash beschermt je kleding en zorgt dat je was grondig schoon wordt. Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De wasmachine heeft gemiddeld gezien de score: 9.4 gekregen van tenminste...
Waardering 4.80 uit 5
1643655

Beko WTV8745XDOSW1

549,00
Op zoek naar een perfecte wasmachine? Stop maar met zoeken! De Beko WTV8745XDOSW1 is namelijk de wasmachine die je zoekt. De waskwaliteit van deze wasmachine is topklasse. Omdat de Beko WTV8745XDOSW1 beschikt over een topklasse waskwaliteit betekend dit dat de...
1592556

AEG L7FENS96AD ProSteam Auto...

899,00
De AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose beschermt je kleding en zorgt dat je vuile was grondig schoon wordt. Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De AEG L7FENS96AD ProSteam AutoDose heeft gemiddeld genomen de reviewscore:...
1449570

AEG L9FENS96 SoftWater

1.049,00
De AEG L9FENS96 SoftWater wasmachine wast je kleding helemaal schoon. Het apparaat heeft de reviewscore: 9.3 ontvangen van minstens 48 consumenten. De waskwaliteit van de AEG L9FENS96 SoftWater is middenklasse. Deze machine is door Coolblue als best getest. Dat zegt...
Waardering 4.80 uit 5
1453843

Siemens WM14N075NL

449,00
Zoek je een goede wasmachine en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Siemens WM14N075NL is misschien wel de juiste wasmachine voor jou. Het apparaat is beoordeeld door 125 consumenten met het cijfer: 9.0. De waskwaliteit van deze...
Waardering 4.50 uit 5
1862224

Bosch WAN28008NL

599,00
De Bosch WAN28008NL beschermt je kleding en zorgt dat je vuile was grondig schoon wordt. Het apparaat heeft het cijfer: none gekregen van ten minste none consumenten die je voorgingen. De waskwaliteit van deze machine is basisklasse. De wasmachine beschikt...
Waardering 4.80 uit 5
1364871

Miele WSG 663 WCS TwinDos

1.299,00
De Miele WSG 663 WCS TwinDos beschermt je kleding en zorgt dat het grondig schoon wordt. Het apparaat is beoordeeld door 30 consumenten met de score: 9.2. De waskwaliteit van de Miele WSG 663 WCS TwinDos is topklasse. Met energie...
Waardering 4.60 uit 5