Beste wasmachine en droger set aanbiedingen

Een wasmachine en wasdroger set zijn twee losse apparaten die je als set aanschaft. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd qua uiterlijk, vulgewicht en functies. Zo’n set in de aanbieding kopen kan je tot wel honderden euro’s besparen. We hebben daarom hieronder de beste wasmachine en droger set aanbiedingen van 2024 uitgelicht zodat jij de beste deal kunt scoren.
Wasmachine en droger set

Wasmachine en droger set aanbiedingen: wat is dat

Een wasmachine en droger set bestaat uit twee losse apparaten die perfect op elkaar afgestemd zijn. De wasmachine en droger als set passen niet alleen qua uiterlijk bij elkaar, maar ook qua functies, vulgewicht en energieverbruik passen ze bij elkaar. Bijkomend voordeel is dat de aanschafprijs van een set voordeliger is, dan wanneer je een losse wasmachine en droger koopt.

Het aanbod van wasmachine en droger sets groeit waardoor je veel keus hebt en een nieuwe wasmachine en droger set kunt kiezen voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Beste wasmachine en droger set aanbiedingen van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe droger en wasmachine, dan kun je deze het beste als set kopen. Je bent zo goedkoper uit dan wanneer je de twee aparte apparaten koopt. Daarnaast zijn de sets ook vaak in de aanbieding waardoor je soms wel honderden euro’s kunt besparen. We hebben hieronder de beste wasmachine en droger aanbieding op een rijtje gezet. Zo hoef jij niet het internet af te struinen en kun je snel een keuze maken voor je ideale wasmachine en droger set. Dit zijn de beste wasmachine en droger set aanbiedingen van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Waar vind je de beste wasmachine en droger set aanbiedingen

Een wasmachine en droger set in de aanbieding kopen is een van de voordeligste manieren om twee nieuwe apparaten aan te schaffen. Als je een set in de aanbieding koopt dan krijg je vaak een minimale korting van €100 en dit kan oplopen tot €300. Het scheelt dus behoorlijk. Online is het aanbod van wasmachines en wasdrogers als set niet heel groot, maar voor de beste aanbiedingen kun je naar Coolblue gaan. Deze webshop verkoopt vele apparaten als set, en van verschillende merken, waardoor je hier waarschijnlijk de beste deals kunt scoren.

Wasmachine en droger set kopen met Black Friday

Black Friday valt op de vierde vrijdag in november en is een dag waarop je wasmachines en drogers en vele andere apparaten met flinke korting kunt kopen. Een wasmachine en droger set kopen tijdens Black Friday is dan ook een uitstekend idee, want je kunt zo van de hoogste kortingen profiteren. Als je goed zoekt, kan het je wel €400 aan korting opleveren. Het is handig om voor jezelf al uit te zoeken welke set je wilt gaan kopen, zodat je tijdens Black Friday alleen nog maar de beste aanbieding hoeft te zoeken. Kun je wachten tot november, dan kan het zeker lonen.

Hier moet je op letten bij het kopen van een wasmachine en droger set in de aanbieding

Wanneer je een wasmachine en droger set in de aanbieding koopt, moet je rekening houden met een aantal zaken. Het is daarbij belangrijk om te kijken naar de soort aanbieding en of het echt voordeliger is dan twee losse apparaten. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar het type wasmachine en droger en of dit de juiste wasmachine en droger is voor jou. De perfecte wasmachine en wasdroger beschikt over het juiste vulgewicht, een goede energieklasse, een laag geluidsniveau en handige extra functies.

Vulgewicht

Het vulgewicht is een belangrijk aspect voor zowel wasmachines als drogers. Het vulgewicht geeft aan hoe groot de trommel is van je apparaat en hoeveel kg wasgoed je kunt wassen en droger per keer. Wanneer je een set koopt, dan is het vulgewicht van beide apparaten al op elkaar afgestemd. Zo kun je al je natte wasgoed gemakkelijk in één keer in de droger stoppen. Hoe groot je wasmachine en droger moeten zijn is afhankelijk van de grootte van je huishouden en het type wasgoed wat je hebt. Heb je veel handdoeken of gordijnen, dan is een grote wasmachine ideaal. Ook als je een groot gezin hebt, kan een grotere wasmachine fijn zijn. Hieronder zie je welk vulgewicht bij jouw huishouden past:

  1. 1 tot 2 personen: vulgewicht van 6 of 7 kg
  2. 3 tot 4 personen: vulgewicht van 8 of 9 kg
  3. 5 personen of meer: vulgewicht van 9 kg of meer

Energieklasse

Naast het vulgewicht is de energieklasse ook een belangrijke factor van wasmachines en drogers. De energieklasse geeft aan hoeveel water en energie je apparaat jaarlijks verbruikt. Een energiezuinige wasmachine heeft een energieklasse van A, B of C waarbij A het meest zuinig is. Wil je een energiezuinige wasdroger, dan moet deze energielabel A of hoger hebben. Energiezuinige wasmachines en drogers zijn vaak wat duurder in aanschaf, maar door de lage energiekosten goedkoper in gebruik.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van wasmachines en drogers geeft aan hoeveel geluid het apparaat maakt. Een wasmachine maakt het meeste geluid tijdens het centrifugeren, dus het is het belangrijkst om hierna te kijken. Je kunt het geluidsniveau opdelen in vier categorieën: extra stil (70 dB of minder), stil (maximaal 72 dB), normaal (73 – 76 dB) en luid (77 dB of hoger). Wil je een stille set hebben, dan moet je dus op zoek gaan naar een stille wasmachine en droger met een maximale geluidsniveau van 72 dB.

Was- en droogprogramma's

Een droger en wasmachine hebben altijd de standaard programma’s op het display staan. Daarnaast vind je vaak ook handige extra’s programma’s die het wassen en drogen makkelijker maken. Dit zijn bijvoorbeeld speciale programma’s voor babykleding, gordijnen, sportkleding of een hygiënisch programma voor allergieën. Ga voor jezelf na welke programma’s jij vaak gebruikt en kies hier de juiste wasmachine droger set voor.

Extra functies

Naast de standaard eigenschappen, kun je ook kijken naar welke extra functies je graag gebruikt. Dit zijn handige extra’s die het gebruiksgemak verhogen waardoor jij nog makkelijker en efficiënter kunt wassen en drogen. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine met automatische wasmiddeldosering, een zelfreinigende wasmiddellade, een kledingbeschermende trommel of een stoom- en anti kreuk functie.

De meest gestelde vragen over wasmachine en droger set aanbiedingen

Waar kan ik de beste deals voor wasmachine en droger sets vinden?

Ben je op zoek naar een goede wasmachine droger set aanbieding, dan kun je het beste online gaan kijken voor de beste prijs. Een goede webshop waar je een geschikte wasmachine droger set in de aanbieding koopt is Coolblue. In dit artikel hebben we de beste deals voor je op een rij gezet zodat jij niet meer hoeft te zoeken.

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

Stop met zoeken! Bekijk de beste wasmachines van 2024

Bekijk de beste wasmachines