Soorten wasmachines

Wij gaan je proberen helpen een keus te maken tussen de voor jou perfecte wasmachine. Er zijn twee verschillende soorten wasmachines. Je hebt een voorlader wasmachine en de minder gekochtte bovenlader wasmachine. Een voorlader wasmachine geeft je de mogelijkheid om was aan de voorkant van de machine in de wasmachine te plaatsen. Bij een bovenlader wasmachine gooi je de was er aan de bovenkant in. Verder hebben deze wasmachines natuurlijk hun eigen specificaties, zo kun je letten op het toerental en het energielabel. Maar er zijn ook andere specificaties, zoals: welke wasmachine is geschikt voor een gezin met meer dan 5 personen, of welke wasmachine moet ik als single kopen?

Alle soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines en daar zit voor iedereen een geschikte wasmachine bij. Of je nu een groot of klein huishouden hebt, een groot of klein budget, een voorkeur voor energiezuinig of eerder een voorkeur voor snel en efficiënt wassen. Er zit altijd een wasmachine bij die voldoet aan jou voorkeuren. Om het je gemakkelijk te maken zetten we een aantal veel gezochte wasmachine soorten op een rij: de energiezuinige wasmachine, de goedkope wasmachine, de stille wasmachine, een koolborstelloze wasmachine, een wasmachine voor het gezin, een wasmachine met bovenlader, een wasmachine met 1400 toeren en een wasmachine met 1600 toeren.


De wasmachine keuzehulp

Met de wasmachine keuzehulp ontdek je welke soort wasmachine het beste past bij jou situatie en jou voorkeuren. Beantwoord een paar simpele vragen en kom erachter wat voor type wasmachine je zoekt. Afhankelijk van de hoeveelheid was, je gewenste energieverbruik, de grootte van het huishouden en de prijsindicatie maken we een selectie voor je. Deze selectie bevat nog steeds een aantal wasmachines, dus de keuze is uiteindelijk aan jou. Maar we filteren de wasmachines welke in ieder geval niet in aanmerking komen eruit voor je, wel zo handig! Heb je de selectie aan geschikte wasmachines en wil je weten hoe je verder beslist welke het beste bij jou past? Onderaan deze pagina zetten we op een rij waar je op kunt letten bij de keuze voor de beste wasmachine voor jou.

Voor hoeveel mensen moet er gewassen worden?
Hoe energiezuinig moet de wasmachine zijn?
Hoe vaak doe je de was per week?

De top 10 wasmachines voor jou samengesteld
Bekijk top 10 wasmachines