ASKO W6098X.W2

Review

ASKO W6098X.W2

De ASKO W6098X.W2 is een van de meeste populaire wasmachines. De wasmachine is beoordeeld met een none door none mensen.

Energie- en waterverbruik

De ASKO W6098X.W2 wast redelijk energiezuinig met energielabel B. De wasmachine verbruikt ongeveer 185 kWh per jaar, wat ongeveer 42,55 euro per jaar kost. Je bespaart over de gehele levensduur van de wasmachine zo’n beetje 190 euro. Hij kost per jaar ongeveer 14,83 euro, de machine verbruikt ongeveer 10590 l per jaar. Hiernaast beschikt de wasmachine over een koolborstelloze motor. Het grootste voordeel hiervan is dat de wasmachine stiller draait en een stuk energiebesparender is.

Afmetingen

De ASKO W6098X.W2 is 59,5 cm breed, 85 cm hoog en 58,5 cm diep. De machine weegt zo ongeveer 88,5 kg.

Vulgewicht

De ASKO W6098X.W2 kan genoeg was wassen voor een gezin met 3 of meer kinderen, er past 9 kg wasgoed in.

Was- en bouwkwaliteit

om de levensduur van de wasmachine te kunnen bepalen is de bouwkwaliteit belangrijk, een hogere bouwkwaliteit zorgt voor een langere levensduur. De bouwkwaliteit van de wasmachine is: topklasse. De machine wordt beoordeeld aan de hand van het was resultaat, de ASKO W6098X.W2 is beoordeeld met een: topklasse. Deze labels zijn qua rangschikking vergelijkbaar aan die van de energieklasse. Dat wil zeggen: A is hoog en C is laag.

Geluidsniveau en toerental

De wasmachine kan helaas niet volledig stil centrifugeren en wassen. Tijdens het wassen en centrifugeren is het geluidniveau 77 dB. De ASKO W6098X.W2 beschikt over een maximaal toerental van: 1800 rpm.

Wasprogramma’s

De ASKO W6098X.W2 beschikt over 24 wasprogramma’s om de juiste keuze te maken bij het wassen van je wasgoed. De wasmachine heeft verschillende algemene wasprogramma’s, waaronder: fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol. Om de gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine zo hoog mogelijk te maken is er gedacht aan het gebruiksgemak, hij beschikt over: automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade.

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

ASKO W6098X.W2

Extra informatie

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1800 rpm

Energielabel

B

Geluidsniveau

77 dB

Diepte

58,5 cm

Artikelnummer

889782

Merk

Asko

Type

Voorlader

Huishouden

Gezin met 3 of meer kinderen

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Beddengoed, Donkere was, Gemengde was, Impregneren, Jeans, Outdoorkleding, Overhemden, Sportkleding, Vlekken, Zijde

Waterverbruik per jaar

10590 l

Professioneel

Nee

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Z

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Breedte

59,5 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

88,5 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

185 kWh

Milieuvriendelijk

Ja

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De ASKO W6098X.W2 voor de beste prijs