De beste wasmachine volgens BCC

BCC is een van Nederlands grootste ketens voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Met een groot assortiment vind je hier de wasmachine de je zoekt, ongeacht de eisen die je hebt! Bestel je wasmachine bij BCC in de winkel of online.
BCC wasmachine

BCC: wie zijn dat

BCC is een Nederlandse winkelketen die onder andere consumentenelektronica verkoopt. De oorspronkelijke naam was Bakker Cash & Carry, ook al staat het bedrijf sinds 1969 bekend als BCC. In de originele naam (Bakker Cash & Carry) wordt een link gemaakt naar de oude slogan waar velen van ons nog mee bekend zijn. Na het horen van de naam BCC hoor je bijna automatisch “Low prices, high service” tussen je oren galmen. Maar tegenwoordig heeft het merk een nieuwe leus: “Don’t worry, buy happy”.
Volgens BCC is technologie er om ons leven slimmer, makkelijker en leuker te maken. Ondanks dat installatie en integratie van deze apparaten steeds lastiger wordt, maakt BCC het zo eenvoudig mogelijk voor je om de juiste apparaten te kiezen én te gebruiken. Met andere woorden: “Don’t, woory, buy happy!”

De beste wasmachines van 2024 volgens BCC

Het vinden van de beste wasmachine is geen eitje. Er zijn ongelofelijk veel wasmachines op de markt en er zijn er geen twee hetzelfde. Dat komt omdat ieder huishouden behoefte heeft aan andere kenmerken. Denk aan de hoeveelheid vulgewicht, het toerental, de energieklasse en de verschillende wasprogramma’s. Maar natuurlijk ook qua budget. Wil je een goedkope wasmachine, of liever een gebruiksvriendelijk model met veel functies en opties?
En los daarvan, hoe weet je nou wat een goede wasmachine is? Op de website van BCC hebben veel wasmachines een tal aan recensies, gegeven door consumenten die zelf eerder de wasmachine hebben aangeschaft. Aan de hand daarvan kun je op een gemakkelijke en betrouwbare manier achterhalen of je naar een goede wasmachine kijkt of niet. Op basis van de klanten en experts van BCC, zijn dit de beste wasmachines van 2024!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Bezorging en installatie door BCC

BCC heeft niet voor niets de slogan “Don’t worry, but happy”. Ze bieden namelijk een waanzinnige service! Bijvoorbeeld: bij bestellingen vanaf €20 betaal je geen verzendkosten.

Maar ook: bij het bestellen van je nieuwe wasmachine, online of in de winkel, kun je je opgeven voor de installatieservice van BCC. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten bij de aanschaf van je nieuwe wasmachine:

  1. Wasmachine plaatsen en aansluiten
  2. Aansluiten op een trekschakelaar
  3. Nieuwe trekschakelaar monteren – enkele of dubbele trekschakelaar

En daarnaast kun je de installatieservice uitbreiden met een paar opties die wellicht nodig zijn voor de aansluiting van je wasmachine:

  1. Stroomsnoer verlengen
  2. Een langere aan- en afvoerslag monteren
  3. Wasmachine en wasdroger stapelen

BCC: oude wasmachine meenemen

Vervang je je oude wasmachine met een nieuwe? Dan kun je je oude wasmachine inleveren bij een BCC winkel of hem laten meenemen na de bezorging van je nieuwe wasmachine, MITS je wasmachine bezorgd wordt door DHL. In dat geval kun je je oude wasmachine inleveren als pakket bij een DHL servicepunt.

Een wasmachine bestellen bij BCC: voordelen

Twijfel je er nog aan of je je nieuwe wasmachine wilt kopen bij BCC of een ander verkooppunt? Kopen bij BCC heeft een aantal voordelen. Hieronder hebben we de voornaamste voordelen voor je op een rijtje gezet.

BCC wordt met een 9,0 beoordeeld door klanten

Op de website kieskeurig.nl is BCC door ruim tienduizend klanten beoordeeld met een 9,0 gemiddeld in het afgelopen jaar! Men is in deze reviews onder andere te spreken over de klantvriendelijkheid van het personeel en het deskundige advies. Oo op trustpilot.com zijn de klanten van BCC grotendeels erg tevreden over de gegeven service! Daar krijgt BCC een 4,2 (uit 5).

BCC geeft thuisadvies

Bij het online bestellen van een wasmachine, heb je het apparaat niet gezien en weet je misschien niet 100% of het model écht past bij je huishouden of je huis. En in de winkel heb je soms dezelfde ervaring. Een verkoper weet niet waar jouw wasmachine komt te staan of wat je precies nodig hebt. Voor zo’n situatie is er BCC thuisadvies! Daarbij komt een productspecialist bij jou aan huis, op een moment dat uitkomt voor jou.

Online of in een winkel

BCC is ingericht voor zowel online als fysiek shoppen. Daarom kun je zelf bepalen hoe je het liefst je nieuwe wasmachine koopt, advies vraagt of de klantenservice benadert. Op hun website kun je de BCC klantenservice op verschillende manieren benaderen. Ook heeft BCC (op moment van schrijven) 61 verschillende filialen waar de medewerker klaar staan om jouw vragen te beantwoorden.

Een wasmachine bestellen bij BCC: nadelen

Ieder voordeel heeft een nadeel. Zo ook winkelen bij BCC. Hieronder lees je wat de mogelijke nadelen zijn van het kopen van je wasmachine bij BCC.

BCC werkt met externe bezorgdiensten

Processen zijn vaak simpeler en verlopen vaak soepeler als er minder verschillende partijen betrokken zijn. Meestal gaat het leveren van je aankopen zonder probleem. Maar áls het misgaat… Dan kan het leveren van je wasmachine veel langer duren dan verwacht. Wat erg vervelend is als je op een nieuwe wasmachine zit te wachten.

Als je online besteld heb je de wasmachine niet gezien

Als je een dure aankoop doet, zoals een wasmachine, kan het fijn zijn om het product in levende lijven gezien te hebben. Als je hem online besteld, is de kans groot dat je de wasmachine nooit in het echt gezien hebt. Gelukkig heeft BCC verschillende filialen waar je hun wasmachines uitgebreid kunt bekijken.

Je hebt waarschijnlijk nooit een medewerker gesproken

Als je je wasmachine online besteld bij BCC heb je vooral waarschijnlijk geen verkopers of adviseurs gesproken. Ondanks dat velen dit zien als een groot voordeel van online shoppen, kan dit ook nadelig zijn. Misschien zijn er aspecten waar je niet aan had gedacht? Of zijn er dingen over een apparaat waar alleen een verkoper je over kan inlichten. Online win je deze adviezen niet gemakkelijk is. Maar wel als je naar de winkel gaat of gebruikmaakt van BCC thuisadvies.

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

Stop met zoeken! Bekijk de beste wasmachines van 2024

Bekijk de beste wasmachines