9.1/10

Hoover HWE 49AMBS/1-S

Review

Hoover HWE 49AMBS/1-S

Met de Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine kun je gemakkelijk een grote lading beddengoed in één keer schoonwassen. De energieklasse A zorgt ervoor dat je energie bespaart. Met de hOn app op je telefoon kun je zien hoelang het wasprogramma nog duurt. Er zijn 13 wasprogramma’s beschikbaar, inclusief anti-allergie en stoomfunctie. Gebruik het Power Care systeem voor een grondige reiniging met wasmiddel. Plaats geen tussenstuk bij deze wasmachine, maar een droogkast naast de wasmachine.

Energiezuinige wasmachine bespaart geld op energie- en waterverbruik

De Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine heeft een energieklasse A, wat betekent dat het energiezuinig is. Dit zorgt ervoor dat je gedurende de levensduur van de machine maar liefst 290 euro aan energie bespaart. Per jaar verbruikt de wasmachine 107,8 kWh aan energie, wat neerkomt op 43,12 euro aan energiekosten. Wat betreft waterverbruik verbruikt de machine 10120 liter per jaar, wat gelijkstaat aan 14,17 euro aan waterverbruik kosten. Al met al is deze wasmachine dus zowel qua energie- als waterverbruik een goede keuze.

Energieklasse

A
Beter dan 68%
A
C
A+++ -10%

9 kg wasmachine, geschikt voor 2-4 personen

Het vulgewicht van de Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine is 9 kg, wat geschikt is voor 2 tot 4 personen. Dit betekent dat je met deze wasmachine voldoende ruimte hebt om de was van een klein gezin te doen. Het is handig dat je niet te vaak hoeft te wassen, waardoor je tijd en energie bespaart. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het overladen van de machine, omdat het vulgewicht precies past bij de behoeften van jouw huishouden.

Vulgewicht

9kg
Voor een gezin
9 kg
7 kg
11 kg

Luide wasmachine met 77 dB tijdens centrifugeren. Niet stilste keuze

De geluidsniveau van de Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine is luid, met een geluidsniveau van 77 dB tijdens het centrifugeren. Dit valt net binnen de categorie “luid” volgens de vuistregel. Dit betekent dat je de wasmachine duidelijk kunt horen tijdens het centrifugeren. Als je op zoek bent naar een extra stille wasmachine, is deze niet de beste keuze.

Geluidsniveau

77dB
Luide wasmachine
77 dB
67 dB
78 dB

Veel wasprogramma’s voor verschillende soorten kleding

De Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine heeft een breed scala aan wasprogramma’s waardoor je voor iedere soort was een geschikt programma kunt kiezen. Of je nu fijne was, katoen, synthetisch, wol of sportkleding wilt wassen, deze machine kan het allemaal aan. Daarnaast zijn er ook specifieke programma’s voor allergieën, babykleding, donkere was, gemengde was, outdoorkleding en sportkleding. Hierdoor ben je verzekerd van een schone en frisse was, ongeacht het type kledingstuk.

Efficiënte en gebruiksvriendelijke wasmachine met handige functies

De Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine biedt jou diverse gebruiksgemakken. Je kunt de wasmachine eenvoudig bedienen via de app, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van je was. Daarnaast is er een kledingbeschermende trommel aanwezig, zodat je kleding en stoffen optimaal beschermd worden tijdens het wassen. Met de resttijdindicator en startuitstel functie kun je jouw wasprogramma flexibel plannen. Daarnaast kun je tussentijds was toevoegen en is er een volwaardig snelwasprogramma beschikbaar. Al deze gebruiksgemakken maken de Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine een fijne en efficiënte keuze voor jouw huishouden.

Basiskwaliteit wasmachine met beperkte levensduur en prestaties

De bouwkwaliteit van de Hoover HWE 49AMBS/1-S wasmachine is van basisklasse. Dit betekent dat de constructie niet erg stevig is en mogelijk niet lang meegaat. Qua waskwaliteit bevindt het apparaat zich ook in de basisklasse, wat betekent dat het niet de beste resultaten levert. Als je op zoek bent naar een duurzame wasmachine met uitstekende wasprestaties, kun je beter kijken naar modellen in de midden- of topklasse.

Bouwkwaliteit

Basisklasse
Kortere levensduur
Basisklasse
Basisklasse
Topklasse

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

Hoover HWE 49AMBS/1-S

Extra informatie

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

A

Geluidsniveau

77 dB

Diepte

53 cm

Artikelnummer

893179

Merk

Hoover

Type

Voorlader

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Babykleding, Donkere was, Gemengde was, Outdoorkleding, Sportkleding

Waterverbruik per jaar

10120 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Nee

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

64 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

107,8 kWh

Milieuvriendelijk

Nee

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De Hoover HWE 49AMBS/1-S voor de beste prijs