9.5/10

LG F6WV910P2E TurboWash 39

Review

LG F6WV910P2E TurboWash 39

De LG F6WV910P2E TurboWash is een energiezuinige wasmachine met een grote trommelinhoud van 10,5 kg. Met TurboWash 360 kan je 5 kg kleding in 39 minuten wassen. De machine heeft een stil geluidsniveau van 73 decibel en heeft een stoomfunctie om kreukels in je wasgoed te verminderen. Je kunt ook extra wasgoed toevoegen met de pauzeknop.

Energiezuinige wasmachine bespaart geld op energie- en waterkosten

De LG F6WV910P2E TurboWash 39 is een zuinige wasmachine met energieklasse A. Je kunt jaarlijks 290 euro besparen op energiekosten en het energieverbruik is slechts 117 kWh. Dit komt neer op een bedrag van 46,8 euro per jaar. Daarnaast is het waterverbruik 11660 liter per jaar, wat neerkomt op 16,32 euro aan waterverbruik kosten. Al met al is dit een energie- en waterbesparende wasmachine die jouw portemonnee ontziet.

Energieklasse

A
Beter dan 68%
A
C
A+++ -10%

Grote vulcapaciteit geschikt voor gezinnen met 4-5 personen

De LG F6WV910P2E TurboWash 39 wasmachine heeft een indrukwekkend vulgewicht van 10,5 kg. Hiermee is het geschikt voor gezinnen met 4 of 5 personen. Je kunt nu meer wasgoed in één keer wassen, wat tijd en energie bespaart. Geen gedoe meer met meerdere wasbeurten voor grote hoeveelheden was. Met dit vulgewicht hoef je je geen zorgen te maken dat je wasmachine overbelast raakt. De LG F6WV910P2E TurboWash 39 is een uitstekende keuze voor huishoudens met een groot gezin.

Vulgewicht

10,5kg
Voor een groot gezin
10,5 kg
7 kg
11 kg

Geluidsarme wasmachine met hoog toerental en schoon resultaat

De LG F6WV910P2E TurboWash 39 wasmachine heeft een geluidsniveau van 71 dB tijdens het centrifugeren, wat valt binnen de categorie ‘stil’. Met een toerental van 1600 rpm zorgt deze machine voor schone en droge kleding zonder al te veel geluidsoverlast. Je kunt dus gerust de wasmachine ‘s nachts laten draaien zonder dat het storend is voor jou en je huisgenoten. De machine voldoet aan de richtlijnen voor extra stil en zorgt voor een comfortabele waservaring zonder al te veel lawaai in huis.

Geluidsniveau

71dB
Stille wasmachine
71 dB
67 dB
78 dB

Veelzijdige wasmachine voor alle wasbehoeften

De LG F6WV910P2E TurboWash 39 wasmachine biedt een breed scala aan wasprogramma’s om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu delicate stoffen wilt wassen of hardnekkige vlekken wilt verwijderen, deze machine heeft het allemaal. Het specifieke programma voor allergieën zorgt ervoor dat je kleding grondig wordt gereinigd en tegelijkertijd allergenen verwijdert. Het programma voor babykleding zorgt ervoor dat de gevoelige huid van je kleintje goed wordt verzorgd. Met het programma voor sportkleding kun je je actieve kleding grondig reinigen zonder de stoffen te beschadigen. De TurboWash-functie zorgt voor een snelle en efficiënte waservaring. Deze wasmachine is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige machine.

Slimme wasmachine met handige functies voor optimale waservaring

De LG F6WV910P2E TurboWash 39 wasmachine biedt verschillende gebruiksgemakken. Je kunt de wasmachine gemakkelijk bedienen via de app en de resttijdindicator geeft je een overzicht van hoelang de was nog duurt. Daarnaast kun je met de stoomfunctie je kleding snel en efficiënt opfrissen. Het volwaardige snelwasprogramma en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen zijn handige functies. De merkspecifieke functies, zoals LG AI DD en LG ThinQ, maken deze wasmachine nog beter en geven je de mogelijkheid om je waservaring te optimaliseren. Daarnaast beschikt de wasmachine over LG Steam+ en LG TurboWash voor een grondige reiniging.

Bouwkwaliteit top, waskwaliteit midden. Goede prijs-kwaliteitverhouding

De bouwkwaliteit van deze LG F6WV910P2E TurboWash 39 wasmachine is van topklasse. Je merkt dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en de machine voelt stevig aan. Helaas is de waskwaliteit alleen van middenklasse. Het kan zijn dat sommige vlekken niet volledig verwijderd worden en dat de was niet altijd even schoon uit de machine komt. Desondanks biedt deze wasmachine een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bouwkwaliteit

Topklasse
Lange levensduur
Topklasse
Basisklasse
Topklasse

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

LG F6WV910P2E TurboWash 39

Extra informatie

Vulgewicht

10,5 kg

Toerental

1600 rpm

Energielabel

A

Geluidsniveau

71 dB

Diepte

56,5 cm

Artikelnummer

874253

Merk

LG

Type

Voorlader

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Babykleding, Beddengoed, Gemengde was, Jeans, Outdoorkleding, Sportkleding, Sportschoenen, Vlekken, Zijde

Waterverbruik per jaar

11660 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Nee

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

70 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

117 kWh

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De LG F6WV910P2E TurboWash 39 voor de beste prijs