Samsung WW11BB534AABS2 Autodose + Samsung DV90BB5245ABS2

Review

Samsung WW11BB534AABS2 Autodose + Samsung DV90BB5245ABS2

De Samsung WW11BB534AABS2 Autodose wasmachine droger set heeft een indrukwekkend energie- en waterverbruik. Met een vulgewicht van 11 kg en een geluidsniveau van 72 dB is het geschikt voor grote hoeveelheden was. De set biedt een uitgebreid scala aan was- en droogprogramma’s, gebruiksgemakken en merkspecifieke functies. De bouwkwaliteit is goed, maar de duurzaamheid is niet de hoogste standaard. Door de warmtepompdroogtechniek bespaar je energie en kosten op de lange termijn.

De Samsung WW11BB534AABS2 Autodose wasmachine droger set heeft een indrukwekkend energie- en waterverbruik. Met een energieklasse van A+++, bespaar je over de levensduur van het product maar liefst 1545 euro aan energiekosten. Per jaar bedragen de energiekosten slechts 76,8 euro, wat erg gunstig is. Daarnaast verbruikt deze set 192 kWh aan energie en 11880 liter water per jaar, wat resulteert in waterverbruikskosten van 16,63 euro per jaar. Kortom, deze set is niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar bespaart je ook nog eens flink wat geld.

Vulgewicht van 11 kg, ideaal voor gezinnen

Het vulgewicht van deze Samsung wasmachine droger set is 11 kg, wat geschikt is voor 5 of meer personen. Met deze set kun je dus in één keer grote hoeveelheden wasgoed wassen en drogen, waardoor je tijd en energie bespaart. Het is ideaal voor gezinnen of huishoudens met veel was. Je kunt erop vertrouwen dat je genoeg ruimte hebt voor al je wasgoed, of het nu beddengoed, kleding of handdoeken zijn. Met dit vulgewicht zal deze wasmachine droger set zeker aan je behoeften voldoen.

Stille wasmachine droger set met 1400 rpm

Deze Samsung wasmachine droger set heeft een geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren. Dit valt binnen de categorie “stil” volgens de vuistregel. Het toerental van 1400 rpm zorgt ervoor dat jouw kleding goed gecentrifugeerd wordt en snel droogt. Het geluidsniveau en toerental zijn dus beide prima in orde bij deze set.

Veel wasprogramma’s, makkelijk en flexibel

De Samsung WW11BB534AABS2 Autodose wasmachine droger set heeft een uitgebreid scala aan wasprogramma’s. Je kunt kiezen uit algemene programma’s zoals Fijne was en Katoen, maar ook specifieke programma’s voor bijvoorbeeld Gemengde was en Vlekken. Daarnaast zijn er veel droogprogramma’s beschikbaar, zoals Beddengoed, Delicaat en Sportkleding. Hierdoor kun je jouw wasgoed altijd op de juiste manier wassen en drogen. De set biedt veel flexibiliteit en gemak, waardoor je altijd schone en frisse kleding hebt.

Wasmachine droger set met handige functies

De Samsung WW11BB534AABS2 Autodose en Samsung DV90BB5245ABS2 wasmachine droger set bieden veel gebruiksgemak met functies zoals de anti-vibratie functie, de mogelijkheid tot bediening via de app en de trommelverlichting. Daarnaast heeft deze set ook handige merkspecifieke functies, waaronder Samsung AI Control, Samsung Air Wash, Samsung Hygiene Care en Samsung OptimalDry. Hiermee wordt het wassen en drogen van jouw kleding een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Middenklasse bouwkwaliteit, topklasse waskwaliteit, degelijke set

De bouwkwaliteit van je Samsung WW11BB534AABS2 Autodose + Samsung DV90BB5245ABS2 wasmachine droger set bevindt zich in de middenklasse. Dit betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, maar niet de hoogste standaarden halen. De waskwaliteit daarentegen is topklasse, wat betekent dat je kleding grondig gereinigd wordt. Al met al is dit een degelijke set die je kleding goed schoonmaakt, maar niet de meest duurzame constructie heeft.

Energiezuinige en kostenbesparende wasmachine droger set

Deze wasmachine droger set maakt gebruik van de warmtepompdroogtechniek. Hierdoor bespaart je energie en kosten op de lange termijn. Met een energieklasse van A+++, een energiebesparing van 1545 euro over de levensduur en een jaarlijks energieverbruik van slechts 192 kWh, is deze set zeer efficiënt. Daarnaast is het waterverbruik ook laag met 11880 liter per jaar en de kosten hiervoor bedragen slechts 16,63 euro. Al met al een duurzame en kostenbesparende keuze.

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

Samsung WW11BB534AABS2 Autodose + Samsung DV90BB5245ABS2

Extra informatie

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

A+++

Geluidsniveau

72 dB

Diepte

60 cm

Artikelnummer

912378

Merk

Samsung

Type

Voorlader

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Gemengde was, Jeans, Outdoorkleding, Vlekken

Waterverbruik per jaar

11880 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Star

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

49,5 kg

Kleur

Zwart

Energieverbruik

192 kWh

Milieuvriendelijk

Ja

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De Samsung WW11BB534AABS2 Autodose + Samsung DV90BB5245ABS2 voor de beste prijs