Samsung WW11BB704AGBS2 + Samsung DV90BB7445GBS2

Review

Samsung WW11BB704AGBS2 + Samsung DV90BB7445GBS2

De Samsung wasmachine droger set is een energiezuinige keuze, met een laag waterverbruik. Het heeft een vulgewicht van 11 kg, wat handig is voor gezinnen. Het geluidsniveau is acceptabel en het toerental is hoog. De set heeft diverse was- en droogprogramma’s voor verschillende soorten kleding. Het biedt ook gebruiksgemakken en merkspecifieke functies, en de bouw- en waskwaliteit zijn redelijk. De warmtepompdroogtechniek zorgt voor een langere levensduur van je kleding.

Deze Samsung wasmachine droger set is een goede keuze als je wilt besparen op energie- en waterverbruik. Met een energieklasse A+++ en een energieverbruik van 182 kWh per jaar, kun je rekenen op lage energiekosten van slechts 72,8 euro per jaar. Ook het waterverbruik is met 11880 liter per jaar relatief laag, met waterverbruikskosten van 16,63 euro per jaar. Met deze set bespaar je dus niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Grote capaciteit, ideaal voor gezinne

De Samsung WW11BB704AGBS2 wasmachine droger set heeft een vulgewicht van 11 kg, wat ideaal is voor gezinnen met 5 of meer personen. Met dit grote vulgewicht hoef je minder vaak te wassen en drogen, wat tijd bespaart. Daarnaast is het handig dat zowel de wasmachine als de droger hetzelfde vulgewicht hebben, zodat je grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt verwerken. Dus als je een druk huishouden hebt, is dit vulgewicht zeker een pluspunt!

Deze wasmachine droger set is stil en efficiënt

De Samsung WW11BB704AGBS2 wasmachine droger set heeft een geluidsniveau van 72 dB tijdens het centrifugeren en een toerental van 1400 rpm. Dit valt binnen de categorie “stil” volgens de vuistregel. Het geluidsniveau is net iets boven de extra stille categorie, maar nog steeds relatief stil in vergelijking met andere wasmachine droger sets. Het toerental is ook redelijk hoog, wat zorgt voor efficiënt en grondig drogen van de kleding. Kortom, jouw Samsung wasmachine droger set produceert een acceptabel geluidsniveau en heeft een indrukwekkend toerental.

Uitgebreide wasprogramma’s voor alle soorten kleding en materialen

De wasprogramma’s van deze wasmachine droger set zijn erg uitgebreid en bieden voor verschillende soorten kleding en materialen de juiste behandeling. Of je nou fijne was, katoen, wol, synthetisch of jeans wilt wassen, er is altijd een passend programma beschikbaar. Daarnaast zijn er ook specifieke programma’s voor bijvoorbeeld outdoorkleding of overhemden, wat erg handig is. De droogprogramma’s variëren van extra droog tot kastdroog en bieden de mogelijkheid om allerlei soorten wasgoed snel en eenvoudig te drogen. Al met al ben je met deze wasmachine droger set verzekerd van schone en frisse kleding.

Wasmachine-droger set met vele handige functies

De Samsung WW11BB704AGBS2 wasmachine droger set biedt veel gebruiksgemakken en merkspecifieke functies. Met de anti-vibratie functie staat je wasmachine stabiel en stil. De antikreukfase zorgt ervoor dat je kleding minder gekreukt uit de droger komt. Met de bediening via de app kun je jouw wasmachine en droger eenvoudig op afstand bedienen. De beladingssensor zorgt ervoor dat je nooit te veel was in de machine doet. De resttijdindicator en startuitstel functie geven je meer controle over je wasprogramma. Met de verschillende stoom- en vochtigheidssensoren weet je zeker dat je kleding altijd perfect gewassen en gedroogd wordt. De merkspecifieke functies zoals Samsung AI Control en Samsung OptimalDry maken deze set uniek en van hoge kwaliteit.

Middenklasse set met redelijke prestaties, geen topresultaten

De bouwkwaliteit en waskwaliteit van de Samsung WW11BB704AGBS2 + Samsung DV90BB7445GBS2 wasmachine droger set zijn beiden van middenklasse niveau. De set valt niet in de basisklasse, maar ook niet in de topklasse. Je kunt dus redelijke prestaties verwachten, maar verwacht geen topresultaten.

Wasmachine droger met warmtepompdroogtechniek, energiebesparend en onderhoudsvriendelijk

Deze Samsung wasmachine droger set maakt gebruik van de warmtepompdroogtechniek, wat erg gunstig is voor jouw kleding. Door op een lage temperatuur te drogen, blijft je kleding langer mooi. Hierdoor droogt het wel wat langer, maar je bespaart wel op je energierekening. Ook hoef je geen reservoir leeg te maken, want het vocht wordt via de waterafvoer afgevoerd. Al met al een goede keuze voor het drogen van je kleding.

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

Samsung WW11BB704AGBS2 + Samsung DV90BB7445GBS2

Extra informatie

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

A+++

Geluidsniveau

72 dB

Diepte

69,5 cm

Artikelnummer

912377

Merk

Samsung

Type

Voorlader

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Jeans, Outdoorkleding, Overhemden, Vlekken

Waterverbruik per jaar

11880 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Star

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

52,5 kg

Kleur

Zwart

Energieverbruik

182 kWh

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De Samsung WW11BB704AGBS2 + Samsung DV90BB7445GBS2 voor de beste prijs