9.1/10

AEG LR73CW86 ProSteam

Review

AEG LR73CW86 ProSteam

De AEG LR73CW86 ProSteam is een energiezuinige wasmachine die je helpt besparen op je energierekening. Met een vulgewicht van 8 kilogram en stoomfunctie is hij geschikt voor kleine en grotere ladingen was. Het programma ‘hygiëne’ verwijdert bacteriën en allergenen, wat handig is bij een gevoelige huid of veel babykleertjes. De ProSense beladingssensor zorgt ervoor dat je wasgoed niet te lang in de trommel zit, waardoor je tijd en energie bespaart.

Energiezuinige wasmachine bespaart geld op lange termijn

De AEG LR73CW86 ProSteam wasmachine is een energiezuinige keuze met een A-10% energieklasse. Dit resulteert in een energiebesparing van 320 euro over de levensduur van de machine. Met een jaarlijks energieverbruik van 93,2 kWh en kosten van 37,28 euro per jaar, kun je op de lange termijn geld besparen. Het waterverbruik van 8400 liter per jaar en de bijkomende kosten van 11,76 euro zijn redelijk gemiddeld. Kortom, deze wasmachine is een goede optie qua energie- en waterverbruik om aan jouw behoeften te voldoen.

Energieklasse

A+++ -10%
Beter dan 100%
A+++ -10%
C
A+++ -10%

8 kg vulgewicht, ideaal voor 2-3 personen

Met een vulgewicht van 8 kg is deze AEG LR73CW86 ProSteam wasmachine uitermate geschikt voor jou. Je kunt hiermee de was doen voor jou en nog twee andere personen. Dankzij de ruime trommel hoef je minder vaak te wassen en bespaar je tijd en energie. De wasmachine is dus perfect voor een huishouden van twee tot drie personen.

Vulgewicht

8kg
Voor een klein gezin
8 kg
7 kg
11 kg

Wasmachine met normaal geluidsniveau en goede prestaties

De AEG LR73CW86 ProSteam wasmachine heeft een geluidsniveau van 76 dB tijdens het centrifugeren. Dit valt binnen de ‘normaal’ categorie volgens de vuistregel. Het is dus niet de meest stille optie, maar ook zeker niet erg luid. Als je een wasmachine zoekt die extra stil is, is dit niet de beste keuze. Maar als jouw prioriteit niet ligt bij het geluidsniveau, biedt deze wasmachine goede prestaties en functionaliteiten.

Geluidsniveau

76dB
Normaal geluidsniveau
76 dB
67 dB
78 dB

Breed programma-aanbod, uitstekende resultaten, tijd en moeite besparen

De AEG LR73CW86 ProSteam wasmachine heeft een brede selectie van wasprogramma’s. Je kunt kiezen uit fijne was, handwas, katoen, korte was, opfrissen, synthetisch en wol. Daarnaast heeft de machine ook specifieke programma’s voor allergieën, gemengde was en vlekken. Met zoveel keuzemogelijkheden vind je altijd het perfecte programma voor jouw kleding. De machine levert uitstekende resultaten en zorgt ervoor dat je kleding grondig gereinigd en fris ruikt. Het is een geweldige wasmachine die je veel tijd en moeite bespaart.

Wasmachine heeft veel handige functies voor gebruiksgemak

De AEG LR73CW86 ProSteam wasmachine heeft veel handige functies voor jouw gebruiksgemak. De kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Met de resttijdindicator weet je precies wanneer jouw was klaar is. Ook het startuitstel en de stoomfunctie zijn zeer praktisch. Daarnaast kun je tussentijds was toevoegen en de wasmiddellade reinigt zichzelf. De beladingssensor zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid water gebruikt. De merkspecifieke functies, AEG ProSense en AEG ProSteam, maken deze wasmachine helemaal compleet.

Topklasse bouwkwaliteit, grondige reiniging, hoogwaardige wasmachine

De bouwkwaliteit van de AEG LR73CW86 ProSteam wasmachine is van topklasse. De machine is stevig gebouwd en voelt duurzaam aan. Ook de waskwaliteit is van topklasse. Jouw kleding wordt grondig gereinigd en komt schoon en fris uit de machine. Deze wasmachine behoort absoluut tot de topklasse en zal je niet teleurstellen.

Bouwkwaliteit

Topklasse
Lange levensduur
Topklasse
Basisklasse
Topklasse

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

AEG LR73CW86 ProSteam

Extra informatie

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Energielabel

A+++ -10%

Geluidsniveau

76 dB

Diepte

60 cm

Artikelnummer

914293

Merk

AEG

Type

Voorlader

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Gemengde was, Vlekken

Waterverbruik per jaar

8400 l

Display

Ja

Trommelverlichting

Nee

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

77,5 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

93,2 kWh

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De AEG LR73CW86 ProSteam voor de beste prijs