8.9/10

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

Review

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose wasmachine wast grote ladingen beddengoed in één keer schoon. Met 9 kg vulgewicht en de UniversalDose wasmiddellade is het gemakkelijk in gebruik. Het ÖKOPower programma wast een halve lading wasgoed snel en de ÖKOMix technologie zorgt voor waterbesparing en grondig wassen.

Energiezuinige wasmachine bespaart kosten en water

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose wasmachine heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinige keuze is. Je bespaart tijdens de levensduur van de machine maar liefst 290 euro aan energiekosten. Het jaarlijkse energieverbruik van 107,8 kWh resulteert in energiekosten van 43,12 euro per jaar. Het waterverbruik van 10120 liter per jaar komt neer op waterkosten van 14,2 euro. Een goede keuze dus als je op zoek bent naar een wasmachine die zowel energie- als waterbesparend is!

Energieklasse

A
Beter dan 68%
A
C
A+++ -10%

9 kg vulgewicht, ideaal voor huishoudens tot 4 personen. Energiebesparend

Met een vulgewicht van 9 kg is deze wasmachine van AEG geschikt voor jou en jouw gezin. Het is ideaal voor huishoudens van 2 tot 4 personen, wat betekent dat je gemakkelijk de was van het hele gezin kunt doen. Dit bespaart je tijd en energie, omdat je grotere hoeveelheden kleding in één keer kunt wassen. Het vulgewicht van deze wasmachine zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te wassen, wat handig is voor drukke gezinnen. Bovendien zorgt de ÖKOMix-technologie ervoor dat jouw kleding grondig gereinigd wordt, zonder de stof te beschadigen. Een geweldige keuze voor jouw huishouden!

Vulgewicht

9kg
Voor een gezin
9 kg
7 kg
11 kg

Wasmachine met normaal geluidsniveau en efficiënte verwerking van was

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose wasmachine heeft een geluidsniveau van 75 dB tijdens het centrifugeren. Dit valt binnen de normale categorie, aangezien de vuistregel stelt dat geluidsniveaus tussen 73 en 76 dB als normaal worden beschouwd. Het toerental van 1400 rpm zorgt voor een efficiënte verwerking van de was, maar het kan gepaard gaan met iets meer geluid dan bij stillere modellen. Als je op zoek bent naar een extra stille optie, is dit model mogelijk niet de beste keuze gezien het niet voldoet aan de criteria van 70 dB of stiller.

Geluidsniveau

75dB
Normaal geluidsniveau
75 dB
67 dB
78 dB

Veelzijdige wasmachine met diverse programma’s voor al je behoeften

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose wasmachine heeft een breed scala aan wasprogramma’s om aan al je behoeften te voldoen. Er zijn algemene programma’s zoals Fijne was, Katoen en Synthetisch, maar ook specifieke programma’s zoals Allergieën, Vlekken en Sportkleding. Hierdoor hoef je nooit meer te twijfelen welk programma je moet gebruiken voor je specifieke kledingstukken. De mogelijkheid om je wasgoed op de juiste manier te behandelen, zoals het impregneren van kleding of het wassen van donkere was, is ook een groot pluspunt. Al met al zijn de wasprogramma’s van deze wasmachine veelzijdig en zeer praktisch.

Gebruiksvriendelijke wasmachine met handige functies en merkspecifieke kenmerken

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose wasmachine is erg gebruiksvriendelijk met verschillende handige functies. Het automatisch uitschakelen zorgt voor energiebesparing en de kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat de kleding minder slijt. Met de resttijdindicator en startuitstel krijg je meer controle over jouw wasprogramma. De stoomfunctie zorgt ervoor dat de kleding minder gekreukt uit de wasmachine komt en met de tussentijds was toevoegen kan je vergeten was nog snel toevoegen. Het volwaardige snelwasprogramma is erg handig voor wanneer je weinig tijd hebt. De merkspecifieke functies van AEG, zoals ProSense en ProSteam, garanderen een optimale verzorging van je kleding. Met UniversalDose hoef je nooit meer na te denken over het doseren van je wasmiddel. Ook is de Ökomix technologie van AEG een fijne toevoeging.

Degelijke middenklasse wasmachine met goede wasresultaten

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose wasmachine heeft een bouwkwaliteit en waskwaliteit die in de middenklasse valt. Dit betekent dat je kunt rekenen op een degelijke bouw en goede wasresultaten. Hoewel het niet de hoogste klasse is, voldoet deze machine zeker aan de meeste eisen en verwachtingen.

Bouwkwaliteit

Middenklasse
Normale levensduur
Middenklasse
Basisklasse
Topklasse

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose

Extra informatie

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

A

Geluidsniveau

75 dB

Diepte

66 cm

Artikelnummer

893621

Merk

AEG

Type

Voorlader

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Donkere was, Gemengde was, Impregneren, Overhemden, Sportkleding, Vlekken, Zijde

Waterverbruik per jaar

10120 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Nee

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Stoomfunctie

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Breedte

59,7 cm

Hoogte

84,7 cm

Gewicht

77,5 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

107,8 kWh

Milieuvriendelijk

Gemiddeld

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De AEG L8FE794CBV ÖKOMix UniversalDose voor de beste prijs