9.3/10

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Review

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

De Siemens WM14VK0CFG wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel. Met een ruime trommel en 19 programma’s is het wassen van grote of kleine ladingen eenvoudig. PowerSpeed 59′ wast 5 kilogram was in één uur schoon. Dankzij iSensoric past de machine het water- en energieverbruik aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Met de pauze-knop kunnen sokken toegevoegd worden.

Energie- en waterzuinige wasmachine bespaart geld

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing wasmachine heeft een energieklasse A, wat betekent dat je energie bespaart tijdens de levensduur van het apparaat. Dit resulteert in een besparing van 290 euro. Het energieverbruik per jaar is slechts 105,6 kWh, wat neerkomt op jaarlijkse energiekosten van 42,24 euro. Daarnaast verbruikt deze wasmachine 10560 liter water per jaar, wat neerkomt op waterkosten van 14,78 euro. Al met al is dit een energie- en waterzuinige wasmachine die je jaarlijks geld bespaart.

Energieklasse

A
Beter dan 68%
A
C
A+++ -10%

9 kg vulgewicht, ideaal voor middelgroot huishouden

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kg. Dit betekent dat je met deze wasmachine genoeg ruimte hebt om de was van jezelf en 1 tot 3 andere personen te doen. Met de juiste hoeveelheid wasmiddel en water zorgt deze wasmachine voor schoon en fris wasgoed. Het vulgewicht is dus perfect voor een middelgroot huishouden.

Vulgewicht

9kg
Voor een gezin
9 kg
7 kg
11 kg

Wasmachine is stil en droogt efficiënt

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing wasmachine heeft een geluidsniveau van 69 dB tijdens het centrifugeren. Dit betekent dat de machine extra stil is, zoals aangegeven door de vuistregel van 70 dB of stiller. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving terwijl jouw kleding wordt gewassen. Het toerental van 1400 rpm zorgt voor efficiënt en grondig drogen van jouw wasgoed. Al met al voldoet deze wasmachine aan de verwachtingen wat betreft het geluidsniveau en zal het geen overlast veroorzaken in jouw huis.

Geluidsniveau

69dB
Extra stille wasmachine
69 dB
67 dB
78 dB

Wasmachine met vele handige wasprogramma’s, dosering en opfrisprogramma

De wasprogramma’s van deze Siemens wasmachine zijn erg handig. Je kunt kiezen uit verschillende programma’s, zoals fijne was, katoen en synthetisch. Daarnaast zijn er programma’s specifiek voor allergieën, outdoorkleding en sportkleding. Dit zorgt ervoor dat je alle soorten was kunt wassen en dat je kleding goed schoon wordt. Ook het opfrisprogramma is handig voor als je iets snel wilt opfrissen. De intelligente dosering zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Kortom, met deze wasmachine kun je jouw was perfect en efficiënt doen.

Gebruiksvriendelijke, slimme en gemakkelijke wasmachine

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing wasmachine is een zeer gebruiksvriendelijke machine. Met functies zoals automatisch uitschakelen, automatische wasmiddeldosering en resttijdindicator wordt wassen een eitje. Daarnaast biedt de kledingbeschermende trommel en de zelfreinigende wasmiddellade extra gemak. Met de merkspecifieke functies zoals Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric en Siemens intelligentDosing is de wasmachine van Siemens een slimme keuze.

Topklasse bouw- en waskwaliteit zonder productnaam

De bouwkwaliteit van deze Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing wasmachine is topklasse. Je merkt direct dat het apparaat stevig is gebouwd en gemaakt is van hoogwaardige materialen. De waskwaliteit is ook topklasse, je kleding komt er altijd schoon en fris uit. Deze wasmachine behoort duidelijk tot de hoogste klassen op het gebied van bouw- en waskwaliteit.

Bouwkwaliteit

Topklasse
Lange levensduur
Topklasse
Basisklasse
Topklasse

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing

Extra informatie

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

A

Geluidsniveau

69 dB

Diepte

63,2 cm

Artikelnummer

893121

Merk

Siemens

Type

Voorlader

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Gemengde was, Outdoorkleding, Sportkleding, Zijde

Waterverbruik per jaar

10560 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [B

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Stoomfunctie

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Breedte

59,8 cm

Hoogte

84,8 cm

Gewicht

73,5 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

105,6 kWh

Milieuvriendelijk

Ja

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De Siemens WM14VK0CFG intelligentDosing voor de beste prijs