Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Review

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

De Siemens WM14UP72NL is een slimme wasmachine die je kleding langer mooi houdt. Het doseert automatisch het juiste wasmiddel en wasverzachter en past het programma aan op de vuilgraad van je wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram is het ideaal voor grote ladingen. Ook is het dankzij varioSpeed 60% sneller en maakt het weinig geluid tijdens het centrifugeren.

Energiezuinige wasmachine bespaart 290 euro in gebruik

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wasmachine in energieklasse A is zeer zuinig in gebruik. Jouw energiebesparing over de levensduur bedraagt maar liefst 290 euro. Met een jaarlijks energieverbruik van 101,2 kWh en energiekosten van 40,48 euro is deze machine een goede keuze voor jou. Ook het waterverbruik is beperkt, met 10560 liter per jaar en waterverbruikskosten van 14,78 euro.

Energieklasse

A
Beter dan 68%
A
C
A+++ -10%

9 kg vulgewicht, ideaal voor 2-4 personen

Met een vulgewicht van 9 kg is deze Siemens WM14UP72NL wasmachine geschikt voor jouw huishouden. Het is ideaal voor een gezin van 2 tot 4 personen, waardoor je grote hoeveelheden was tegelijkertijd kunt doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vullen van de trommel met deze ruime capaciteit.

Vulgewicht

9kg
Voor een gezin
9 kg
7 kg
11 kg

70 dB centrifugeren, 1400 rpm, voldoet aan geluidsnormen

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wasmachine heeft een geluidsniveau van 70 dB tijdens het centrifugeren, wat valt onder de categorie “extra stil”. Met een toerental van 1400 rpm is deze machine aangenaam stil en zal het je niet storen tijdens het gebruik. Het is fijn om een wasmachine te hebben die stil is, vooral als je deze in de buurt van je woonruimte hebt staan. De geluidsniveaus voldoen aan de normen voor een stille wasmachine, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over overlast.

Geluidsniveau

70dB
Extra stille wasmachine
70 dB
67 dB
78 dB

Wasmachine met veel wasprogramma’s, aanpasbaar aan wensen

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wasmachine heeft een grote variëteit aan wasprogramma’s waaruit je kunt kiezen. Of je nu fijne was, handwas, katoen, korte was, opfrissen, synthetisch, wol of specifieke wasprogramma’s voor allergieën, donkere was, gemengde was, jeans, outdoorkleding of zijde wilt, deze wasmachine kan het allemaal aan. Het is erg handig dat er voor elke soort kleding een apart programma beschikbaar is. Je kunt dit apparaat dus gemakkelijk aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Intelligente wasmachine met handige functies en besparing

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wasmachine biedt veel gebruiksgemakken. Het automatisch uitschakelen zorgt voor energiebesparing. De automatische wasmiddeldosering zorgt voor de juiste hoeveelheid wasmiddel per wasbeurt. De kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat je kleding goed beschermd wordt tijdens het wassen. De resttijdindicator en startuitstel zijn handige functies om het wasprogramma naar jouw eigen wensen in te plannen. De trommelverlichting zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je wasgoed. Ook is het mogelijk om tussentijds was toe te voegen en de wasmiddellade zelfreinigend te maken. De beladingssensor zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid wasgoed in de machine doet. Als merkspecifieke functies heeft deze wasmachine Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric en Siemens intelligentDosing.

Topklasse bouwkwaliteit, intelligente dosering, betrouwbare wasmachine

De bouwkwaliteit van deze Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wasmachine is topklasse. Je kan duidelijk merken dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en een solide constructie. De waskwaliteit is ook topklasse, dankzij de intelligentDosing functie wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel automatisch gedoseerd. Hierdoor worden je kledingstukken perfect gereinigd zonder overdosering. Al met al is dit een zeer betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige wasmachine.

Bouwkwaliteit

Topklasse
Lange levensduur
Topklasse
Basisklasse
Topklasse

Alternatieve

Wasmachines

Specificaties

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Extra informatie

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

A

Geluidsniveau

70 dB

Diepte

63,2 cm

Artikelnummer

913723

Merk

Siemens

Type

Voorlader

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Donkere was, Gemengde was, Jeans, Outdoorkleding, Zijde

Waterverbruik per jaar

10560 l

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [B

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Stoomfunctie

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Breedte

59,8 cm

Hoogte

84,8 cm

Gewicht

76,5 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

101,2 kWh

Milieuvriendelijk

Ja

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasmachine. Om je een beetje op weg te helpen in je zoektocht naar een nieuwe wasmachine hebben we een overzicht met verschillende soorten wasmachines voor je samengesteld.

Maak een keuze en begin je zoektocht!

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

De Siemens WM14UP72NL intelligentDosing voor de beste prijs